A Gamescom 2024 hivatalosan augusztus 21-én indul, de holnap, azaz augusztus 20-án, a Black Myth: Wukong megjelenésekor lesz az úgynevezett 0. nap, ahol a Call of Duty: Black Ops 6, a Monster Hunter Wilds, a Marvel Rivals (melynek zárt bétáját mi is kipróbáltuk), az Indiana Jones and the Great Circle, a Dune: Awakening és a Civilization 7 már biztosan ott lesz.

No, most valami új, titokzatos dolgot is bejelentettek, ami a The Beast címet és egy horrorisztikus élőszereplőst trailert kapott. Az előzetes kicsit low-budget, de ettől függetlenül hangulatos:

Mivel a Dying Light-ot jegyző Techland a múlt héten jegyeztette be a Dying Light: The Beast márkanevet, ezért több mint valószínű, hogy erről lehet szó, de az még nem világos, hogy mi is ez pontosan (Új epizód? DLC? Szakácskönyv?). Egy biztos: holnap este 19 órától kiderül! Tartsatok velünk, frissítgessétek majd az oldalt szorgosan, mert este mi is megírjuk a legfrissebb híreket, bejelentéseket, és itt a weboldalon hamarabb kint lesz a minőségi kontent, mint Facebookon. Addig is a legjobbakat!