Most egy hétig nem fogtok híreket látni ]{redenctől vagy NightBagolytól, ugyanis Obo kolléga veszi át a stafétát az oldal felett, hiszen néhány kivétellel az egész PGO team leutazik a táborba, és ott is marad a végéig. Ezúton is köszönet állandó mókamesterünknek, Miguelnek, hogy a ]{orrBácsi távollétében a magazin mellett a PGO-t is beveszi a hibaszimat üzemmódba. Obo, az egyszemélyes hadsereg szolgáltatja addig a híreket nektek, ha már úgy alakult, hogy nem tudott ő is lejönni.

Mindenesetre mindenki izgatottan várja már a hétfő reggel 9 órát, amikor is gyülekező van a Déli pályaudvar nagy kijelzője alatt. Külön lefoglalt szerelvény fogja várni azt a körülbelül 40-50 főt, akik Pestről jönnek velünk -- összesen 70 fiatal nevezett be a buliba. A többiekkel lent a táborban fogunk találkozni, addig meg ]{redenc vigyáz azokra, akik hamarabb érnek a táborba (bár ezt most hallom először - ]{r.). Ha jól gondolom, már mindent összecsomagoltam, egyedül a számítógép hiányzik, azt majd csak a cikk után szedem szét. Annyi játékot viszünk le, hogy a tavalyi E3 kutyafütyi ahhoz képest, amiből lent lehet válogatni. Sőt, a Sasatól kölcsönkért Metal Gear Solid 4 is kipróbálható lesz, ugyanis a PS3-at is összecsomagoltam, hadd lássa mindenki, mit tud az öreg Snake.

Mivel ez a hét a lapzárta előtti nagy hajrá, így a szerkesztőségből kétnapos váltásokkal jönnek le Grathék, bár ha sikerül gonosz kis tervemet összehozni, a DVD leadása után Christ végleg lerángatjuk, és bezárjuk egy sötét szobába, Battlefield: Bad Companyval meg egy tál krüplipürével (ez nem tudom, mi, de nem mertem kijavítani - ]{r.), amolyan mentális kísérlet gyanánt:) NightBagoly már kattog, hogy végre lokálba magyarokkal TF2-zhessen, aki ráadásul Guru-rajongók. ]{redenccel folytatjuk a tavalyi MAGUS karaktereket (nem Bagoly, nem D&D-zünk:), aztán ha megjönnek Grathék, bemutatkozik a Rock Bandben a GURU Retard zenekar:)

Úgyhogy mindenképpen jól fog mindenki szórakozni, addig is búcsúzom, egy hétre kiakasztom a "nyaralni mentünk" táblát a PGO képzeletbeli ajtajára.



]{iegészítés: Miután én is indulok a Balatonra, az esernyőt, anorákot, viharlámpát és jégvédelmi ágyút senki ne hagyja otthon! (]{redenc)