De ilyenkor sem kell kétségbeesni, már ehhez is megvannak a megfelelő tartozékok, kütyük, amelyek áthidalják ezt a problémát.

A technológia fejlődése nem áll meg, mindig újabbak jelennek meg, amelyeket az eszközeink nem követnek azonnal. Viszont jó hír, hogy az egyéb, az összehangolást végző kütyük igen, így nem maradunk egy pillanatra sem a megszokott eszközeink nélkül: számtalan adapter, töltőkábel, átalakító létezik ma már modern életvitelünk támogatására.

Elektronikai tartozékok minden esetre

Töltőkábel, átalakító, adapter, reduktor. Bizonyára hallottál már ezekről a kifejezésekről, de lehetséges, hogy nem tudod, melyik mire való, mihez használható. Bárhogy is nevezzük őket, életünk megkönnyítésére alkották meg, és a választást elősegítendő, összeszedtük, melyik mire használható.

ezone.jpeg

Az átalakítókat vagy adaptereket különféle célokra és eszközökhöz használhatod, USB (USB-A), USB-C, HDMI, VGA, Thunderbolt, Lightning adapterek léteznek, hogy senki ne maradjon ki a jóból. 

A különféle autós és hálózati töltőket senkinek sem kell bemutatni, az okoseszközök révén mindenki rendelkezik egy vagy több darabbal még akkor is, ha újabban egyes gyártók már nem csomagolnak alapból az új készülékek mellé. 

Ha telefonod nem rendelkezik jack csatlakozóval, de a fülhallgatódat semmi pénzért nem cserélnéd le, mert annyira jól szól, az sem probléma, léteznek különféle jack adapterek. 

Az Ezone Elektronikai Áruház adapter kínálatában mindenre találhatsz minőségi megoldást, legyen szó okostelefonról, laptopról, TV-ről, audió lejátszásról.

Kevés a port, lemerültél, mi a megoldás?

Sokaknak napi munkaeszköze a laptop, így sok mindenre használják. Ám a lapos, kis kivitel miatt sok hordozható számítógép nem rendelkezik elegendő csatlakozóval, ami, főként home office esetén komoly kihívást jelenthet, ugyanis a töltésre és egyéb perifériák egyidejű csatlakoztatására egyszerűen nem kínálkozik lehetőség. Monitorral vagy billentyűzettel bővítenéd kényelmed érdekében a laptopot? Nem kell aggódnod, erre is létezik megoldás, mégpedig a több portos hálózati eszköz, a hub, illetve a különféle HDMI, videó-audió kábelek. 

Autós utazásoknál jó szolgálatot tehetnek az USB elosztók, hogy minden utas kényelmesen tölthesse, használhassa okoseszközét a többiek zavarása nélkül. 

Sok helyzetben jól jöhet egy külső akkumulátor, egy power bank, hogy megmaradjon a kapcsolatunk okoseszközeink révén a külvilággal akkor is, ha a hálózati töltés nem opció egy távollét, egy utazás, nyaralás, városnézés során.

Könnyítsd meg az életedet, ne hagyd, hogy a technológiai fejlődés útját állja meglévő eszközeid használatának, szerezd be a szükséges kábeleket, átalakítókat, töltőket, perifériákat, és nem kell lemondanod a kényelmedről.