Egyszer minden véget ér!Egyszer minden véget ér! Nyolc év rettenetesen sok idő. Pont ennyi telt el azóta, amióta a Guru csapatához csapódtam. Rengeteg nagyszerű élménnyel és életre szóló barátságokkal lettem gazdagabb. Most azonban elérkezett az idő, hogy átadjam a stafétabotot, és megpróbáljak az élet más területein is bizonyítani. Furcsa dolog az embernek megírni élete utolsó PC Guru beköszöntőjét, és köszönetet mondani mindenkinek, aki támogatott, legyen szó rólatok, olvasókról, és azokról a barátaimról, cikkírókról, akikkel együtt dolgoztam. Persze végleg nem tűnök el a játékok világából, hiszen új munkahelyem is szoros kapcsolatban van a videojátékokkal, illetve a PC Guru hasábjain is találkozhattok majd velem és Grath-tel, aki ugyancsak élete utolsó Gurus bemutatórovatát készítette el nektek. Szóval itt leszünk, csak más minőségben!

A stafétabotot Harangozó Csongor veszi át. Az a srác, akivel évekig együtt készítettük a Gurut, aki immár nyolc éve az egyik legjobb barátom, és akivel az annak idején sokat emlegetett Gamer magazinos szétválást követően együtt élesztettük újra a PC Gurut, ami mára Magyarország legolvasottabb játékmagazinja lett.

Mindezek után szeretnék még egyszer mindenkinek köszönetet mondani az elmúlt nyolc évért, a játékshow-kért, a rajongásért, hogy kitartottatok mellettem, mellettünk, és segítettetek abban, hogy ez a lap olyan legyen, amilyen lett!