• Mától mozikban a film
  • Az első kritikák már befutottak
  • Amik elég vegyesre sikeredtek

A gyenge kritikai fogadtatás ellenére a Corin Hardy rendezte Az apáca hatalmas kasszasiker volt, és elképesztő, 365 millió dolláros bevételt hozott a mozikban, így teljesen érthető, hogy nekiálltak összehozni a második részt. Ezúttal Michael Chaves (A gyászoló asszony átka, Démonok között 3) vette át a rendezői feladatokat. "1956 – Franciaország. Egy papot meggyilkolnak. A gonoszság egyre terjed. A világsikerű sikerfilm, Az apáca folytatásában Irene nővér ismét szembe kerül a démoni erővel, Valak-kal" – áll a hivatalos leírásban.

A kritikusok véleménye eléggé megoszlik Az apáca 2-ről: egyesek dicsérik az eredetihez képest, és az egyik jobb filmnek tartják a Démonok között univerzumban (pff!), míg mások szerint ugyanolyan pocsék lett, mint az elődje. Jelen cikk írásakor a film jelenleg 54%-on áll a Rotten Tomatoes-on, szemben Az apáca siralmas 24%-ával. "Az apáca 2 az egyik jobb film a Démonok között univerzumban, és minden bizonnyal a sorozat egyik legjobb spinoffja. A jól felépített, ügyesen kivitelezett ijesztgetések és néhány kreatív döntés, amelyek még a várhatóbb ijesztgetéseket is feldobják, összességében győztessé teszik ezt a filmet." – írta Simon Thompson a Forbes-tól. "Az eredmény egy közepes Démonok között-film, amely valószínűleg nem fog bekerülni a horror-történelembe" – jegyezte meg Ben Travis az Empire-től. Lehet, hogy nem is lett annyira rossz? Erről magatok is meggyőződhettek, ugyanis Valak mától ismét a mozikban rémisztget!

Figyelem! Szeptember 4-10. között a Don Pepe weboldalán a "pcguru20" kóddal 20% kedvezménnyel tudtok 26 cm-es pizzát rendelni, az "esport15" kóddal pedig 15% kedvezményt kaptok a 32 cm-es pizzákra.