A Deadpool & Rozsomák mozikba kerülésével a Marvel Studios most minden erejével a következő MCU-projektekre koncentrál. A filmet mezőnyben jövőre jön a Thunderbolts*, a The Fantastic Four: First Steps, de előttük még az Amerika Kapitány: Szép új világ tervezi leuralni a mozivásznakat, amelyben Sam Wilson újra kézbe veszi az ikonikus csillagos-sávos pajzsot. Mellette még visszatér Thaddeus Thunderbolt Ross, immáron az USA elnökeként, Harrison Ford megformálásban, és az előzetesekben már a Vörös Hulkot is szemügyre vehettük, aki csakúgy, mint a képregényekben, szintén Ross elnök lesz, miután egy kísérlet során megszerzi zöld „nagytestvére” szupererejét. Az újdonsült Kapitányba viszont nem fecskendezték be azt a különleges szérumot, ami Steve Rogerst is segítette a kalandjai során, szóval felmerül a kérdés, hogy Anthony Mackie Sam Wilsonja hogyan szállhat majd szembe egy ekkora gigantikus őserővel, mint a Vörös Hulk, aki valószínűleg egy ütéssel a korházba, vagy inkább a temetőbe küldené a hőst. A színész azonban egy, a San Diegó-i Comic-Conon készült interjúban véletlenül elszólta magát, és olyan utalást tett, ami egy veterán Bosszúálló jelenlétét feltételezi a filmben.

compound-hulk-1.jpg

Mackie A hihetetlen Hulk című filmmel hozakodott elő, mivel az szerinte segíthet jobban megérteni a Szép új világ sztoriját, ám a hallgatók nem igazán értették, hogy voltaképp kire is gondol a színész, majd hozzátette: „Nem a Vörös Hulk, a másik Hulk. Több Hulk is van. Szóval, amikor felbukkan – de csak egy Vörös Hulk van. Csak egy van. Ennyi. Soha nem lesz másik Vörös Hulk. Ennyi. Amikor Hulk felbukkan, az ő világa, az ő univerzuma, az ő története teljesen elkülönül attól, ahogyan mi felhasználjuk őt a mi történetünkben.

Nem ez az első eset, hogy szóba kerül a klasszikus, Bruce Banner-féle Hulk részvétele a filmben, Mark Ruffalo a 2024-es Santa Barbara Nemzetközi Filmfesztiválon számolt be arról, hogy neki is a Szép új világ a következő Marvel projektje, valamint hozzátette, hogy az egész nagyszerű lesz. Nem sokkal később visszavonta ezt a kijelentését, azzal az indokkal, hogy rosszul fogalmazott. A karakter legutóbb a 2022-es Amazon: Ügyvéd című sorozatban tűnt fel, ahol Jennifer Walters, azaz She-Hulk mentoraként tetszelgett, és a visszatéréséről egyelőre nincs semmi konkrét információ, korábban még a Variety is elmondta, hogy értesüléseik szerint Hulk nem fog szerepelni a negyedik Amerika Kapitány-filmben.