Hova utazhatunk kutyával?

Kezdjük a válasszal: ha megnézzük az ausztriai Hotel OTP Birkenhof**** ajánlatait és weboldalát, akkor láthatjuk, hogy a prémiumkategóriás szálloda maximálisan kutyabarát, ami nagy ritkaság.

Magyarországon sok családban van kutya, érdekes módon mégis nagyon nehéz találni hazánkban vagy más országokban olyan hotelt, ahová lehet háziállatot is vinni és nem csak 5 kg alattit. Még a kistestű kutyák is megközelíthetik a 10 kg-ot, pedig ránézésre tényleg kicsik, de a legtöbb szálloda, ha netán lehet is vinni oda kutyát, meghúzza az 5 kg-os határt.

A másik lehetőség, ha keresünk a kis kedvencnek egy kutyapanziót, de azt is nagyítóval kell, nem sok van belőle. Ha találunk is, kérdés, hogy tetszik-e nekünk és a kutyánknak a hely, van-e szívünk ott hagyni, és egyáltalán van-e szabad kapacitása a panziónak pont arra az időszakra, amikor utazni mennénk. Mindenkinek a legjobb megoldás, ha velünk jöhet a kutyus. Ezt pedig a Birkenhof garantálja, ráadásul meglepetésekkel is készül a kutyus fogadására.

Szállodai körülmények a kutyának is

Ahogy a Birkenhofba nem kell vinni a kisbabával utazóknak sem a kiegészítő kellékek egy részét, pl. gyerekágyat, kiskádat, etetőt, cumisüveg-melegítőt és még sorolhatnánk, úgy a kutyussal érkezőket is várja néhány dolog, amit otthon hagyhatnak. Ezek közül a legfontosabbak a kutya fekhelye, etető- és itatótálja. A szálloda ezeket mind felkínálja a kutyussal érkezőknek, így nem kell erről nekünk gondoskodni.

https-otp-birkenhofat-2023-junius-cikk4.jpeg

A szállodába megérkezvén egy kis meglepetés is várja az ebeket a szobában. Azért, hogy a szomszédos lakók tisztában legyenek azzal, hogy nálunk kutya is van a lakosztályban, a szobaajtóra kapunk egy “Kutya a szobában” táblácskát is.

A magyar tulajdonú szálloda teljes személyzete kutyabarát, így a kutyusunk extra simiket is fog kapni, bőven el lesz kényeztetve. Elmondhatjuk, hogy ez a szálloda tényleg megtesz mindent, hogy a házi kedvenc és a gazdi is tökéletesen érezze magát.

Kültéri közös programok a kutyával

A legtöbb kutya nagy mozgásigényű, így a Birkenhof és környéke maximális elégedettséget fog nyújtani mind a kutyus, mint a gazdi számára, ugyanis végtelen mennyiségű kültéri programlehetőség várja a környékre látogatókat. A hotel Bad Kleinkirchheim település közelében található, ahol bőven van mód az alpesi környezetben való kirándulásra. A hívogató mezők, hegyoldalak, a legelésző tehenek mind nagyszerű kikapcsolódást tartogatnak.

A közelben található kutyakozmetika is, ha egy kis szépülésre vágyunk, illetve probléma esetén egy kedves állatorvos is azonnal elérhető. Mindezekért cserébe annyit kér a szálloda, hogy tartsuk be a házi kedvencekre vonatkozó házirendet is.