Nem kell megijedni, csak paródia...Boll bácsi amúgy munkamániás, egy fenékkel egyszerre négy-öt projektet gondoz, miközben keselyűként köröz a játékpiac felett, hogy azonnal lecsapjon a magát tálcán kínáló áldozatokra. Ezúttal egy olyan címet sikerült becserkésznie, mely még csak elméletben létezik. Az 1988 Games stúdió Zombie Massacre nevű alkotása ugyanis még nem talált kiadóra, de jó esélye van rá. A cucc speciálisan Wiire és annak vezérlőire íródott, így mi, PC-sek nem fogunk találkozni vele. Egyébként egy kooperatív, de szólóban is játszható móka, melyben 1-4 játékosnak egy 1950-es kabrióba épített nukleáris robbanófejet kell bejuttatnia egy élőhalottaktól nyüzsgő nagyvárosba, élesítenie azt, majd kijutni onnan, mielőtt a bomba felrobbanna.

Nos, a germán mészáros ezt pécézte ki magának, a szegény fejlesztők pedig naná, hogy megörültek, hogy valaki az ő kis játékukból filmet készít, még ha az egy olyan képességű figura is, mint Boll. A rendezőféleség máris kész tervekkel állt elő; elmondása szerint egy ijesztőbb filmet fog készíteni, mint a House of the Dead (mondjuk, nem lesz nehéz dolga), a cél a „28 nappal később” című Danny Boyle mozi szintjét megütni, legalábbis hangulatban. Sok sikert hozzá... A költségvetést 6 millió dollárra lőtte be, a forgatást pedig kedvenc helyén, a kanadai Vancouverben tervezi megejteni – emlékeztetőül, épp most fejezi be a szintén ott forgatott FarCry mozit.

Egy könnyű Bollé vasárnapra...Hogy képben legyünk, ismételjük: november jön a Postal, januárban pedig a 60 milliós büdzséjű In the Name of the King, A Dungeon Siege Tale. Már aláírt szerződése van a fickónak a Replay Studios Sabotage 1943 című akciójátékára (erről írtunk korábban), és a most megjelenő Legend: Hand of God ígéretes Diablo-klónból (lent ebből pár kép) is Boll fog filmet készíteni, ha már úgyis benne van a fantasyben. Aki pedig még nem csapott volna le rá, annak riadó: megjelent DVD-n a Bloodrayne 2 (a képen a főhősnő, Natassia Malthe, hogy valami jó is legyen a hírben - neki én is megengedném, hogy kiszívja... [a nyakamat, mielőtt bárki félreértene]), melyet már be sem engedtek a filmszínházakba, így egyből korongra került, ám a germán szerint baromira jól fogy a cucc, a Wal-Mart és a Best Buy az első három napon eladta a készlete 35%-át, ami 275 ezer példányt jelent, és ez azt jelenti, hogy máris megvan a zöld lámpa a vámpírlány sztorijának harmadik részére, tehát Uwe koma ennek is nekiállhat jövőre, ha még befér az előjegyzési naptárába. Gondolom be, ilyen minőségben elég gyorsan lehet termelni...