Azok azonban csak állnak ott és várják, hogy a szakképzett mesterek végre a gondosan kidolgozott tervek szerint helyezzék el őket oda, ahová szánjuk őket.

Így lesznek majd a falak és az aljzatok a burkolóanyagok által csodás lakrészek, csodás konyhák, fürdőszobák, teraszok és egyéb más terek. Ahol jó lenni, mert a burkolóanyagokkal otthonossá lettek, és élettel teltek meg a korábban üres és visszhangos helyiségek.

A Ragno Eden rusztikus hangulatával varázsol el mindenkit

A 70% agyagból álló csempetermékek minősége nagyban függ az agyagban lévő kaolin tisztaságától is. Szerencsére a nagy gyártók folyamatos innovatív megoldásaikkal egyre jobb és jobb termékekkel rukkolnak elő. Például a Ragno márka, amely az olasz kerámiaipar egyik nagyon fontos és ismert képviselője. Megbízhatóan egyenletes, magas minőségű termékeivel és ötletes megoldásaival a magyar vásárlók is találkozhatnak egy ideje.

csempejatek.jpeg

A Csempehegyeknél számos kollekciójuk kapható, köztük a Ragno Eden falicsempe és járólap család is. Ezek a termékek a tradicionális majolika tégla viaszos megjelenését idézik. 7x28 , és 21x18,2 centiméteres méretben lehet őket megvásárolni.

Csodás játszadozások az egyszínű hatszögletű lapokkal

A Ragno Eden lapokkal gyönyörűen burkolható a padló, ám a falra is nagyon szép és ötletes megoldásokat láthatsz a Csempehegyek weboldalán. Képzelj csak el egy konyhát, amelynek az egyik falát hatszögletű Ragno Eden fehér lapokkal burkolták. Igazán nem nevezhető ez mindennapi megoldásnak. Ugyanez rendkívül mutatós lehet az egy-két árnyalattal sötétebb szürkésfehér lapokkal egy fürdőszobában is. De indusztriális stílusú éttermekben is alkalmazták már ezt a hatszögletű falicsempe megoldást. Nem az egész falfelületen, csak egy részén. És akár még a lapok eltérő tónusaival is lehet egy csavart vinni a történetbe. De vigyázat, a jóból is megárthat a sok, így maradj inkább mértékletes!

Minták, amelyekkel megbolondíthatod a teret

Persze nem csak az indusztriális vagy a minimalista stílusú terekhez passzol nagyon a Ragno Eden kollekció. A dobozon belül is eltérő mintázatú hatszögű lapokat igazán jól el lehet képzelni egy rusztikus konyhában vagy fürdőszobában. A kopott élkialakítás és a viaszos megjelenés egyszerűen imádnivalóvá teszi a Ragno Eden lapokat ezekben az otthonos és éppen ezért a nagyon szögletesen tökéletest kerülő terekben. Már eleve régiesebbnek látszik a mintázat is. Olyan kedvesen össze-vissza. De ez egyáltalán nem zavaró. Természetes és mutatós.

Ugyanez a helyzet a 7x28 centiméteres dekorlapokkal. Ezek minden burkolatot nagyon egyedivé tudnak varázsolni. A Csempehegyek weboldalán gazdag választékban találod meg ezeket is. Nézz körül és válassz az igényeid szerint!