A multifunkciós kerti faház

Az e-kert.hu gerendavázas kerti faházai, tárolói bőséges választékot nyújtanak azok számára, akik épp most keresik azt a helyiséget, ahová elrejthetik a kertben használatos tárgyaikat. Ezek a faházak az egészen kis mérettől, azaz az 1-4 m2-től kezdve a nagyobb alaprajzú típusokig mind megtalálhatók ebben a webáruházban, de azt lehet mondani, hogy a közepes méret, amely 4-16 m2-es, már nagyon sok mindenre befogható.

A legkisebb fajtákat fáskamrának szokták általában beépíteni, de a nagyobb változatokat már komplett polcrendszerrel ellátva praktikus tárolóként is használhatják. A kerti feladatok, a veteményezés, a gyümölcsfák metszése, a fűnyírás elvégzéséhez szerszámok, eszközök széles tárháza szükségeltetik, és ha valaki nem szeretné ezeket a lakásban vagy a garázsban tárolni, hanem kulturált körülmények között, rendezetten kívánja ezt megoldani, akkor nagyon jól tud jönni egy kerti kisház.

e-kerthu-2023-augusztus-linkmarketing-6.jpg

Vannak, akik nem szeretik a kerti munkát, de a szabadban szerveznek baráti vagy családi összejöveteleket. Napjainkban nagy népszerűségnek örvendenek a különféle grillpartik, amelyekhez kerti bútorok, kinti konyha is szükségesek. Mindezt egy helyről be lehet szerezni, az e-kert.hu webáruházból. Azonban annak érdekében, hogy ne kelljen mindig beszaladgálni minden kiegészítőért a lakásba, vannak olyan tárgyak, amiket ajánlatos egy kerti tárolóban elraktározni, amely ott van mindig kéznél, akár egy karnyújtásnyira, éppen amikor szükség van rá.

Dolgozószoba a szabadban

Mostanában egyre többen dolgoznak home office-ban vagy hibrid munkabeosztásban, de a családos embereknek, főleg, ahol kisgyerek van otthon, nehézségekbe ütközhet ennek megvalósítása, hiszen zsivajban lehetetlenség dolgozni és elmerülni egy adott feladatban. Ha nincs egy olyan dolgozósarok vagy szoba, amely a házban el van szeparálva a többitől, akkor jól jöhet egy kinti, szinte titkos zug, ahová kivonulhat dolgozni az éppen ügyeletes távmunkás a családban.

Faház a hétvégi telekre

Az e-kert.hu gerendavázas faházai olyan impozánsak, hogy önálló kerti laknak is beválnak. A nagyobb alapterülettel rendelkező változatokat akár meg is lehet bontani két helyiségre, ahol az egyik a tároló vagy gardrób, netán fáskamra vagy szerszámos, a másik pedig maga a lakrész. Ezek a faházak könnyen összeszerelhetők, szállíthatók, így egy vidéki telek kisugárzását is nagyban emelik.

Számtalan formatervezés létezik, és attól függően, hogy melyik formavilág az Önhöz közel álló, választhat a gerendaházak egyes típusai közül, akár kétszintes kivitelt is. A e-kert.hu prémium gyártói a Weka és a Skan Holz, akiknek a különböző kialakítású és méretezésű faházaik mind megoldást jelenthetnek az Ön elképzeléseinek megfelelően.