EA és UE3: hosszabbítás...aztán az is kiderült, hogy a szóban forgó két cím a Medal of Honor: Airborne és az Army of Two; előbbit ugye jól ismerjük, remek kis cucc lett, utóbbi X360-ra és PS3-ra jelent meg, és azért ezt annyira nem is kell bánniuk a PC-seknek.

Nos, a friss, közös sajtóközleményben a kiadó és a motort gyártó Epic bejelentette, hogy meghosszabbítják a licencmegállapodást, az EA szavaival „több mint öt készülő címhez”. Többet nem is árultak el, de ugye azt már tudjuk, hogy a C&C univerzum új, belső nézetű gyermeke (hogy édes vagy zabi, az majd kiderül), a Tiberium mellkasában ez a szív fog dobogni, így egyet máris kipipálhatunk. Az EA Games elnöke, Frank Gibeau elmondta: „kritikus kérdés, hogy a világ legnagyobb és legtehetségesebb stúdiókomplexumában dolgozó teamek a legjobb eszközöket kapják meg, hiszen így készíthetnek minőségi játékokat”. Hozzátette azt is, „ez a megállapodás kifejezi elkötelezettségüket az Epic technológiája iránt, és egyben lehetővé teszi, hogy ezzel és saját piacvezető rendszereikkel szupersikereket hozzanak létre”.

Halkan azért dörmöghetnék olyanokat, hogy ennél azért picivel több kell a boldogsághoz, de ne rontsuk el Redwood City örömét - végül is csak nekünk lesz jó, ha remek szerszámokkal hegeszthetnek és kalapálhatnak a srácok az EA műhelyeiben.