Egy állítólagos belsős informátor a redditen újabb pletykaáradat lepett el minket a Destiny 2-vel kapcsolatban, aminek talán nem is csak egy sorszám lesz az egyetlen megkülönböztető jelzése, hanem egy alcímet is kap, méghozzá azt, hogy Forge of Hope. A történet állítólag a The Taken King kiegészítő után veszi fel a fonalat, vagyis a cabal erők megtámadták a várost, így a civilek és mesterek kénytelenek voltak védtelenül hagyni a Towert, amit persze a cabalok jól elfoglaltak. A Guardianok feladata a torony visszafoglalása és a cabal kijjebbrudalása lesz.

Miközben ezen ügyködünk, felfedezhetjük Mara Sov királynő feledésbe merült történetét és az Exo Strangerek motivációit. És ha mindezzel végzünk, nem kell félre tolni a játékot, ugyanis a Bungie már most azt tervezi, hogy több frissítéssel egészíti ki a Destiny 2-t. Az első nagyobb kiegészítő a pletykák szerint 2018 őszén jönne, a középpontjában pedig Vex, valamint Kabr és Praydeth eredete állna. A fejlesztők emellett 1-2 havonta különféle eventekkel is várnák a játékosokat, amik alkalmával új történeteket és új játékmechanikákat ismerhetnénk meg.

A lepcses szájú informátor továbbá még jobban testre szabható karakterekről csiripelt, és november 4-e és 18-a közötti megjelenési ablakról. S ha mindez nem lenne elég, az új motorral megáldott Destiny 2 állítólag jön PS4-re, PS4 Próra, Xbox One-ra, Xbox Scorpióra és persze, ahogy arról már korábban is hallhattunk, PC-re. Természetesen többféle kiadásban. Mindegyikhez járna előrendelői bónusz, de a közepes csomaghoz (nincs megnevezve, csak annyi, hogy „second edition”) in-game kozmetikai elemeket kapnánk, a nagy csomaghoz pedig egy 1:2-es arányú Exo Strangers Relic of Necessity lesz csomagolva.

Nos, ennyit árult el az állítólagos belsős emberke. Hogy mindebből mi igaz, az jó kérdés, de remélhetőleg legkésőbb az E3-on mindent megtudunk. Főleg, ha novemberben tényleg kijön a Destiny 2: Forge of Hope.