• Az Ördög a részletekben hatalmas bevételt hozott az amerikai mozikban
  • A WW 1984 és a Croodék 2 továbbra is jól szerepel

Bár Magyarországon egyelőre zárva vannak a mozik, a tengerentúlon azért tartanak nagyvásznas vetítéseket. Hétvégén a Denzel Washington, Rami Malek és Jared Leto főszereplésével készült Ördög a részletekben (The Little Things) című thriller vonzotta a legtöbb nézőt Észak-Amerikában. John Lee Hancock rendezése 4,8 millió dolláros jegybevételt hozott, ami egészen kiemelkedő eredmény az elmúlt esztendő adatihoz képest, írja az MTI.

oxcvek5qqdwgxgc4web2iksxj8w-1.jpg

Ám ez még nem a teljes összeg, hiszen a Warner filmeket idén az HBO Max is bemutatja. Andy Forsell, a platform vezetője a Variety-nek úgy nyilatkozott, hogy a Wonder Woman 1984 sikere után most az Ördög a részletekben is vonzotta a nézőket. Igaz, a streamingszolgáltatókra jellemző módon, pontos nézettségi adatokat a Max sem közölt.

A mozis toplista második helyén a Croodék: Egy új világ című animációs film áll, amit immár tíz hete vetítenek, és globális bevétele már 144 millió dollár fölött jár. Azt követi a WW 1984 a maga 152 milliós bevételével. A további helyeken pedig – jóval alacsonyabb számokkal – Liam Neeson akcióthrillere, a The Marksman és a Monster Hunter – Szörnybirodalom áll.

Forrás: MTI