• Leleplezték a Midnight Society első játékát
  • A Deadrop egy multiplayer fókuszú alkotás lesz
  • Mely a disztopikus jövőben játszódik, és nagy szerepet kap a vertikalitás

Tavaly derült ki, hogy a leginkább streamer tevékenységéről ismert Dr Disrespect videójátékos stúdiót alapít Midnight Society néven, számos veteránnal a fedélzeten. Pénteken pedig egy Los Angelesben megrendezésre került eseményen első játékuk is leleplezésre került, ami pedig nem más, mint a Deadrop, egy multiplayer-központú, PVP lövölde. A program demót is kapott, de csak pár kiválasztott számára volt elérhető, az ő visszajelzéseik alapján finomítanak majd a játékon. A Deadrop az olyan alkotásokkal indul egy ligában, mint például az Escape from Tarkov, a hangsúly tehát a zsákmány kimenekítésén lesz, annyi a csavar, hogy ezúttal a játéktér inkább vertikális lesz, tehát a pályák függőlegesen kiterjedtek, nem pedig horizontálisan.

A történet szerint a program a disztopikus jövőben játszódik, az úgynevezett "Klímaháborúk" korában. Egy "Space Dust" nevű, légszennyező anyagokból és mérgekből előállított drog áll a sztori középpontjában, melynek gyártására városnyi méretű finomítókat húznak fel, ezek az építmények pedig különböző frakciók (Skins, Syns, Cleaners) célpontjává válnak a bennük található "kincsek" miatt.

A csapat azt is elmondta, hogy szeretnének a legnagyobb influenszerekkel együtt dolgozni annak érdekében, hogy sikerüljön megvalósítani az álomjátékukat. A megjelenési dátum egyelőre nem ismert, de tekintve, hogy még csak most leplezték le hivatalosan a címet, a közeljövőben valószínűleg nem játszunk vele.