Dave Bautista ugyan a pankrátor-szakmát Hollywood miatt egy ideje már maga mögött hagyta, továbbra is gyakran látogatja a konditermet, és a mozivásznon is nagydarab, tagbaszakadt fickónak ismerhettük meg. Azonban a napokban megrendezett Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon a színész szinte betegesen soványan jelent meg, ám ez csupán az első benyomás volt, ugyanis egy szintén a rendezvényen tartózkodó műsorvezető szerint „csak” ledobott néhány kilót, de amúgy remek formában van – tulajdonképpen a 1,94 méteres magassága, valamint az izomból való fogyása is rájátszott erre a kezdeti megdöbbenésre.

Bautista még a nyáron nyilatkozta azt a People magazinnak, hogy elkezdett dzsúdzsucuzni, emiatt pedig rengeteg zsírtól és izomtól szabadult meg: amíg a Kopogás a kunyhóban című film kedvéért 136 kilóra növelte a testtömegét, addig az említett harcművészetet gyakorolva körülbelül 22,7 kilót dobott le.

A sztár amúgy a The Last Showgirl című drámájának apropóján érkezett a rendezvényre, amit természetesen le is vetítettek a résztvevőknek.