Nem csak a világ forog a nők körül, de a világháló is előszeretettel foglalkozik domború idomokkal megáldott embertársainkkal. Mi sem hagyhatjuk ki a lehetőséget, hogy itt a PC GURU Online-on kicsit előtérbe helyezzük őket két frag között... A galériába mostantól folyamatosan mindenféle szépségversenyeket, szavazásokat indítunk a Ti részvételekkel, azaz Ti adjátok az alapot is. Kezdésnek rögtön kétféle kategóriát indítunk: egy szépségversenyt igazi csajokról és egyet virtuális - játékokban - szereplő társaikról! Nincs más dolgotok, mint beküldeni egy képet olyan hölgyről, akiről úgy gondoljátok, hogy bedobnátok a mélyvízbe: lehet kedvenc sportoló, színész, barátnő, ismerős, stb. - a lényeg, hogy a gyengébbik nem közé tartozzon, illetve egyet egy olyan néniről, akikkel játékokban találkozhattunk. Mindenki csak egy-egy képet küldhet be kategóriánkként. (Ha esetleg mégis több érkezne egy felhasználótól, töröljük őket, így felesleges próbálkozni!)

A képeken lehetőleg csak a szóban forgó hölgyike szerepeljen, és a kép kommentjénél írjátok le, ki látható rajta! Ha esetleg előfordul, hogy valaki két ugyanolyan képet küld be, ott az elsőként érkezett képet fogadjuk el! A képfeltöltésnél a "valódi" csajoknál a "GURU Extra >> Bomba bigék" kategóriát válasszátok, a virtuális lánykáknál pedig a "GURU Extra >> Virtuális csajok" kategóriát! Természetesen a pornográf vagy meztelen képeket azonnal töröljük, és még egy figyelmeztetésben (warn) is részesül a beküldője, tehát fehérnemű kötelező! És még valami: igyekezzetek minél jobb minőségű képekkel elhalmozni minket...

Január 12-étől kezdődik a szavazás, tehát addig az időpontig - az esélyegyenlőség érdekében - még nem tesszük közzé a képeket, csak fogadjuk a beérkezetteket és "előzsűrizzük" azokat. Persze az említett időpont után is küldhettek még, de ugye azok már hátrányból indulnak, hiszen kevesebb idejük lesz voksokat gyűjteni. A képeket a galériában fogjátok megtalálni egy fő-kategória alatt. Nincs más hátra: irány a feltöltés!