A játékok már nem mai darabok, mind a kiadó Silver Premiere kollekciójába kerültek, és június 13-tól lesznek elérhetőek. Ezek nem igazán kiemelkedő játékok, jobban mondva B-kategóriások, de azért egy pár szavas említést megérdemelnek.

City Interactive játékáradatKezdjük a Beauty Factory-val. Ez egy kifejezetten lányoknak készített üzletmenedzselő játék. Egy divatcég vezérigazgatója lesz a szerepünk, a feladataink közé tartozik a piackutatás, a reklámozás, a vállalat fejlesztése, a csomagolások stílusa, és a különböző kozmetikai készítmények legyártása. Egyszóval minden, ami egy rendes szimulációtól elvárható.

City Interactive játékáradatAz Overspeed-ről nekem rögtön a Need For Speed Underground széria ugrott be, mivel ez is az illegális autóversenyek világába kalauzol el. A versenyeinket a nagy odafigyeléssel lemodellezett (legalábbis a játék hivatalos oldalán ez olvasható) Los Angeles városában bonyolíthatjuk le. Sajnos csupán csak 10 autó került be a játékba, amiket persze tuningolni is lehet, mint minden rendes NFS-klónban. A többszemélyes módban nyolcan versenyezhetnek.

City Interactive játékáradatA Code of Honor: The French Foreign Legion-ban Elefántcsontparton egy Afrikai Forradalmi Csoport által támogatott felkelés során fegyvereket és nagy mennyiségű radioaktív anyagot szereznek a felkelők a kormányerőktől és az őket támogató nemzetközi csapatoktól. Ebből a radioaktív anyagból piszkos bombát tudnak készíteni, amivel a környező országok biztonsága kerülhet veszélybe. Az általuk irányított Claude Boulet és a francia idegen légió 13. féldandárjának feladata, hogy megakadályozza a katasztrófát.

Mogadishu városába látogatunk el a Terrorist Takedown Conflict in Mogadishu játékban. A feladatunk az lesz, hogy ádáz harcok árán, és a kulcsfontosságú terrorista vezetőket a forgalomból kivonva megszerezzük a Mogadishu feletti irányítást.

A Sniper: Art of Victory játékban egy második világháborús mesterlövész szerepét játszhatjuk el, aki kedvenc Mosin-Nagant PU vagy Mauser 98KS fegyverével megállíthatja a gonosz nácikat. A játékban a lövéseinknél szerepet játszik a gravitáció, a szél erőssége, de még a légzésünk is.

City Interactive játékáradatA listában az utolsó tétel a Wings of Honour: Battles of the Red Baron, ami az I. világháborúban játszódik. Feladatunk vagy az, hogy megtörjük a híres Vörös Báró légi dominanciáját, vagy az, hogy megőrizzük azt. A helyszínek szépen ki vannak dolgozva, még az időjárás is változik, és ha elég közel repülünk a földhöz, akkor háziállatokat és civileket is láthatunk. A játékban 24 korhű repülőt vezethetünk.