• 2023. március 24-én debütál a John Wick 4
  • Wick egzisztenciális válságba kerül

Noha tegnapi sajtóértesülések szerint Keanu Reeves és Ian McShane épp Prágában forgatja az Ana de Armas főszereplésével készülő John Wick testvérfilmet, a Ballerinát, az anyaszériáról sem feledkeznek meg az alkotók. Ma délután megérkezett a John Wick: 4. felvonás első előzetese (korábban láthattunk már egy rövid betekintő videót). Íme, az egzisztenciális válságon áteső bérgyilkos történetét felvezető montázs.

A stáb

A Berlinben, Párizsban, Japánban és New Yorkban forgatott epizód minden korábbinál fordulatosabb cselekményt és izmosabb szereplőgárdát ígér. A japán-brit popsztár Rina SawayamaBill Skarsgård (Stephen King: AzCastle Rock), Clancy Brown (A remény rabjaiDexter: New Blood), Shamier Anderson (A potyautas), Ian McShane (Deadwood) és a Mortal Kombat Skorpiójaként megismert Hiroyuki Sanada karaktere egyelőre nem ismert. Azt viszont tudjuk, hogy Donnie Yen (Zsivány Egyes, Mulan) a címszereplő barátját, Lance Reddick pedig továbbra is kutyáinak gondozóját, Charont alakítja, míg Wick ellenfelét egy chilei harcművész-kaszkadőr, Marko Zaror (Alita: A harc angyala) formálja meg.

mv5bmtu2nja3otcwnl5bml5banbnxkftztgwmtmymdeynzmv1.jpg
(A kép forrása: IMDB)

Az eddigi leghosszabb epizódként harangozták be a filmet, tehát az új felvonás biztosan meghaladja majd a 131 percet számláló harmadik rész játékidejét. 2023. március 24-én kiderül, pontosan mennyi ideig is kell Keanu Reeves-nek csillogtatnia újonnan tanult harci fogásait. Előzetese alapján ti várjátok már a premiert?