Egy nagyon is jó alsó kategóriás készülék

Sokan azt nézik meg először, hogy mennyibe kerül a mobil, és innen próbálnak meg kiindulni. A Redmi 12 4G okostelefon az egyik legkedveltebb modell a vásárlók körében, hiszen nagyon kedvező áron szerezhető be. Ha pedig végigvesszük, miket tud, hamar kiderül, hogy egyáltalán nem marad alul a versenytársaival szemben, sőt igen sokféle pluszt kínál.

Vegyük rögtön a kinézetet! Igaz, hogy sokaknak a chip milyensége, az elkészített képek minősége vagy az akkumulátor kapacitása számít, de ugyanilyen sokat nyom a latban egyeseknél a kinézet is. Márpedig a Xiaomi Redmi 12 4G a CoolMobile.hu oldalán nemcsak fekete, hanem ezüst és kék színben is beszerezhető.

coolmobilehu-2023-december-linkmarketing-5.jpg

Mindenképp érdemes tokot is venni a védelem céljából, mert e készülék esetében az előlap és a hátlap is üvegből készült. Tehát egy elegáns, dizájnos telefonról van szó. Méretei: 168,6 x 76,3 x 8,2 mm, ami viszonylag nagynak számít, de ez leginkább az akkumulátor miatt van.

Milyen a teljesítménye a Redmi 12 4G okostelefonnak?

Az említett aksi 5000 mAh-s, amely igen jónak mondható. Androidos készülékről van szó, pontosabban a 13-as verzióval érkezik, mellette pedig megtalálható a MIUI 14 felhasználói felület, amely nagyon könnyű kezelhetőséget tesz lehetővé.

Arra, hogy böngésszünk, görgessük a közösségi média felületeit, rövid videókat nézzünk, telefonáljunk és fényképezzünk, tökéletesen megfelelő ez a mobil. Sokaknak pedig nincs is több vágya ennél.

Ha pedig még hozzátesszük, hogy milyen extrákat találunk még rajta, egészen biztosan nem lesz okunk panaszra. Van ugyanis jack csatlakozó is a telefonon, amely a legújabb csúcskategóriás készülékekből bizony hiányzik. Nem mindenki profi ugyanis a kiegészítők összehangolásában, így nehézséget okoz számukra egy Bluetooth-os fülhallgató csatlakoztatása, és inkább maradnának a vezetékes verziónál.

Persze azért itt is van Bluetooth, sőt GPS, ujjlenyomat-olvasó és iránytű is, de ezenkívül még FM rádió és infra is! Sőt, ha NFC-vel szeretnénk fizetni, arra is lehet lehetőség, de mivel a chip változó a telefonokban, jeleznünk kell az igényünket a forgalmazó felé.

Miért éri meg ezt választani?

A CoolMobile.hu oldalán 4 és 8 GB RAM-mal, 128/256 GB-os memóriával rendelkező kártyafüggetlen készülékek közül választhatunk, de a hibrid Dual-SIM bővítést is lehetővé tesz. Érdemes kiegészíteni a rendelést egy háztól-házig garanciával is!

Az elő- és hátlapi kamerákkal jó képeket lehet készíteni, így emiatt sem kell komolyabb költségbe vernünk magunkat. Az új, 2023 nyarán megjelent modell sokak kedvence lehet.