Tegnap még azzal vicceltünk, hogy a nagy hőség miatt csúsztathatták el hirtelen, két nappal a tervezett megjelenése előtt a Suicide Squad: Kill the Justice League Season 2 frissítését, ami Mr. Fagyra koncentrál, ma viszont újabb őrült hír érkezett az egykor szebb napokat látott Rocksteady házatájáról.

Az Amazon szervezésében, július 16-17-re kiírt Prime Day 2024 alkalmából 15 "ingyen" játékot már kiosztottak előfizetőiknek (ezért az idézőjel - úgy ingyenes, ha pénzért előfizetsz a szolgáltatásra), köztük olyan címekkel, mint a Hitman Absolution, vagy a Star Wars: KOTOR 2. Úgy tűnik azonban, hogy nem tudnak leállni: bejelentettek ugyanis három további címet, köztük a Suicide Squad-dal.

A Kill the Justice League mellett a Chivalry 2 és a Rise of the Tomb Raider: 20-Year Celebration is az előfizetőké lehet, július 16-tól, az Epic Store-on keresztül. Durva, mi? Na jó, a cikk címével túloztunk kicsit, hiszen a GTA V-nek sem tett be, hogy 2020-ban ingyen adták az Epic-en, sőt! De az nem 5 hónappal, hanem 5 évvel a megjelenés után volt (PC-sre gondolok), és az a GTA V, ez meg a Suicide Squad, amit a megjelenés után már nem sokan játszottak, a Warner pedig alsó hangon 200 milliót bukott rajta. Ti kitartotok még mellette?