A világ egyik vezető biztonságtechnikai cégeként számon tartott ESET bemutatta legfontosabb új termékeit, az ESET Smart Security 6-ot és az ESET NOD32 Antivirus 6-ot, illetve a facebookos védelmet szolgáló ESET Social Media Scannert.

Béres Péter, az ESET magyarországi disztribútora a keresőmotorok fejlesztéseit emelte ki elsősorban, ergo a NOD32 és a Smart Security 6-os verziószámú változatai immár minden eddiginél sebesebben találnak rá a problémás fájlokra, töredékekre. Az eltávolító modul is átalakításon esett át, megjelent a lopásvédelem-funkció, illetve az adathalászoktól sem kell tartanunk többet.

Összegezve tehát, az ESET Smart Security 6 sokat fejlődött, szóval akik eddig kitartottak a vállalat termékei mellett, most is nyugodtan bizalmat szavazhatnak nekik. Kiemelendő, hogy mindkét program Windows 8 támogatással jelent meg.

Érdekes újdonság továbbá az ESET Social Media Scanner: egy facebookos alkalmazásról van szó, ami ellenőrzi a falunkat, üzeneteinket, postjainkat, hogy az egyre népszerűbb Facebook-vírusokról e-mailben küldhessen figyelmeztetést. Okos és hasznos eszköz, különösen manapság, amikor egyre több megosztott kép vagy üzenet tartalmaz valamilyen kártevőt.

További információkért érdemes ellátogatni az ESET Magyarország hivatalos weboldalára!

Bemutatkoztak az új ESET-termékek
Az android most is bizalmat sugároz...