Kicsit a szívünkhöz kaptunk, amikor megláttuk, hogy kórházba került Ian McKellen, de mindenki megnyugodhat: a színész szerencsére már jól van. Történt ugyanis, hogy McKellen épp a Noël Coward színházban szerepelt a Player Kings előadásban, amikor egy harcjelenet (!) közben elesett. A nézőket kiküldték, és az előadás már nem folytatódott aznap este. Ekkor még nem lehetett tudni, milyen állapotban van kedvencünk, de nem sokkal később megnyugtató közleményt adtak ki.

Köszönjük a közönségünknek és a nagyközönségnek is a jókívánságokat, amiket Ian esése után, a Player Kings ma esti előadása alatt küldtek.

A vizsgálatokat követően az NHS briliáns csapata biztosított minket arról, hogy Ian gyorsan és teljes mértékben fel fog épülni, és jó hangulatban van.

A produkció úgy döntött, hogy a június 18-i, keddi előadás elmarad, hogy Ian pihenhessen. Az érintetteket a holnapi napon, a lehető leghamarabb értesíti majd az értékesítőhely.

Köszönjük Rachelnek és Lee-nek, a nézőtéren lévő orvosoknak, valamint a helyszín összes dolgozójának a támogatást.

McKellen pár héttel ezelőtt, május 25-én töltötte be 85. életévét, nem sokkal később pedig azt is elárulta, hogy a The Lord of the Rings: Hunt for Gollum című új Gyűrűk Ura filmben szívesen újra Gandalf bőrébe bújna, de persze csak akkor, ha még él, mire elkezdődik a forgatás. Szerinte ugyanis 85 évesen már az összes szerep számít, és minden egyes új forgatókönyv esetén úgy érzi, hogy talán az lehet az utolsó. Reméljük minél később jön el ez a bizonyos utolsó szkript!

Mielőbbi teljes felépülést kívánunk!