Nemrég a New York-i Comic Con-on jelentették be a Marvel's Spider-Man 2 PC-s eljövetelét, egy rövid előzetes és néhány mondat kíséretében. Ezen mondatok közül az egyikben ezt olvashattuk:

"Nincs tervben további sztoritartalom a Marvel's Spider-Man 2-höz"

Így tehát temethetjük a korábban pletykált és "vágyott" sztori DLC-ket, melyekben nagy valószínűséggel összecsaphattunk volna Mészárszékkel, de emlegettek még Pókverzumos sztorit, Venomot,  Beetle-t, Fekete Macskát, sőt Kaméleont is. Ez azonban nem jelenti azt, hogy szomorkodnunk kéne, sőt! Fogadni mernénk, hogy ezek az elemek valamilyen formában visszaköszönnek majd a Marvel's Spider-Man 3-ban, szóval lesz még vérontás dögivel.

Ne felejtsük továbbá, hogy tavaly decemberben súlyos hackertámadás érte az Insomniac-ot, aminek hatására több projektet is törölniük kellett (köztük a The Great Web-et, ami egy többjátékos Pókember-kaland lett volna). Miközben gőzerővel a Wolverine-en dolgoznak, nem csoda, hogy más, kisebb tartalmakat beáldoznak, és ha engem kérdeztek, ez a három sztori DLC csekély ár a jövőben érkező játékaikhoz képest.

Ti mit gondoltok?