Október 17-20. között rendezték meg az idei New York-i Comic Con-t, melynek egyik legelső, és eddig kétségkívül a legkellemesebb bejelentése a Marvel's Spider-Man 2 PC-s változata. Ahogy az első részt és a Marvel’s Spider-Man: Miles Morales-t, úgy a folytatást is a Nixxes Software hozza el a PC-s rajongótábornak, szorosan együttműködve az eredeti fejlesztőkkel, a PlayStationnel és a Marvel Games munkatársaival.

A Spider-Man 2-ből két változat lesz kapható, a standard és a digital deluxe. Utóbbiban 5-5 exkluzív, valamint 1-1 spéci ruhát ölthet magára Peter és Miles, hamarabb feloldhatjuk a hálómegragadó (Web Grabber) kütyüt, kapunk +5 képességpontot, valamint még több elem áll rendelkezésünkre a Fotó módban.

A PC-s változat részletei egyelőre nem ismertek, mindössze annyit tudni, hogy "továbbfejlesztett ray-tracing opciókat", bill+egér irányítást és ultra widescreen támogatást kapunk. A gépigényt és az árakat is homály fedi még, de Steamen és Epic Store-on már kívánságlistázható a játék mindkét változata. Kíváncsian várjuk a további infókat!

Ja igen, és a lényeg majdnem kimaradt: Marvel's Spider-Man 2 PC megjelenés 2025. január 30-án, temészetesen magyar felirattal!