Az E4 nem lesz túl sikeres?Annak idején az E3 egy nagyon mókás, hatalmas férőhelyes rendezvény volt, amely a turisták tumultusáról és a gyönyörű lánykákról volt híres. Azóta a helyzet egy picit megváltozott, így az idei szervezés már jóval diszkrétebb keretek között zajlott. A Games Convention mellett azonban egy másik - jobban mondva harmadik nagy - rendezvény is elő fog bukkanni, méghozzá idén október 18-21. között.


Az E4 az IDG médiavállalat gondozásában megrendezésre kerülő játékshow lesz, ám van egy elég komoly probléma: rengeteg kiadó egyáltalán nem kíván részt venni rajta. A Los Angelesben - azon belül is a Convention Centerben - megrendezésre kerülő show tehát többek között nélkülözni fogja a Capcom, Microsoft, Midway, Sony és a Sega játékait. Az Electronic Arts ezzel szemben részt kíván venni rajta, ahogy a Konami, a Namco Bandai, a Nintendo és a THQ főbb projektjei is. Az IDG által készülő nagy  megmérettetés tehát  hamarosan érkezik, mi pedig nagyon kíváncsiak vagyunk eme expóra...

(További érdekesség, hogy a tizenkétszeres világbajnok játékos Johnathan Wendel - ismertebb nevén Fatal1ty - is meghívást kapott a mulatságra. Bizonyára vele kívánják még inkább színesíteni az amúgy is érdekesnek ígérkező rendezvényt.)