És hogy mikre is gondolt pontosan az Activision elnöke? Hát példának okáért itt van a StarCraft 2, aminek a bétája lassan el is indul a kiválasztottak számára, és nyár derekán, ha minden jól megy, meg is fog jelenni. Emellett nem szabad elfelejtenünk a WoW világát alaposan felforgató Cataclysm kiegészítőt, ami egyből két új fajjal gazdagítja majd a repertoárt (a worgenekkel és a goblinokkal) a temérdek újítás mellett. A kiadó egyébként ettől a kiegészítőtől várja a játékra jó ideje ráunt emberek visszatérését. Természetesen mindkét játék fel lesz vértezve az újdonsült Battle.net rendszerével, amit végre élesben is élvezhetünk (elsőként a StarCraft esetében).



Az akciójátékok szerelmesei is megkapják évi Call of Duty-adagjukat, ami nagy eséllyel novemberben fog megjelenni és Vietnamban fog játszódni. Azt meg csak remélni tudjuk, hogy nem most vezetik be a vezérigazgató által hangoztatott fizetős multiplayert. Az eddig felsorolt címek mellett még idén adják ki a Guitar Hero folytatását, egy újabb Tony Hawk-játékot, a True Crime harmadik részét, ami igencsak ígéretesnek érkezik, továbbá kapunk egy Pókember- és egy Bakugan-játékot is.

A lista meglepő módon nem tartalmazza a DJ Hero 2-t, a Singularity-t, az újabb James Bond-játékot, a Blur-t és a Transformers: War for Cybertron-t. Azt viszont elárulnánk így a végére, hogy a kiadó két, eddig bejelentetlen címmel is fog kedveskedni nekünk.