Bármilyen eszközről is legyen szó, érdemes beszerezni egy kiváló szoftvert, ami figyel ránk.

A vírusok mindenhol ott vannak

Korunk talán legkomolyabb informatikai kihívása nem más, mint a vírusok elleni védelem megszervezése. Minden egyes pillanatban történik valahol a világon valamilyen támadás hackerektől, vírusoktól, kémprogramoktól. Valahol valakinek az életét most is épp próbálják megkeseríteni valamilyen támadás formájában. Veszélyben vannak a személyes adataink, jelszavaink, bankkártyaadataink és gyakorlatilag minden, ami a készülékeinken tárolódik.

codeguru.jpeg

Gondoskodnunk kell a megfelelő védelemről, hogy ne váljunk mi magunk is áldozattá! Szerencsére ma már vannak olyan szoftveres megoldások, melyek éberen figyelnek minden egyes pillanatban. 

Antivírus szoftverek minden platformra és eszközre

Akár Mac-ről, akár PC-ről használod a világhálót, vannak kiváló megoldások a védelem megszervezésére. Platformtól függetlenül is kiváló védelmet tudnak nyújtani a mai, modern antivírus szoftverek. Segítségükkel nyugodtan, biztonságban használhatod az eszközeidet, legyen szó okostelefonról, laptopról, asztali számítógépről, tabletről, bármiről.

Kaspersky, AVG, Avast, Panda, Bitdefender: ismerősek lehetnek számodra is ezek a díjnyertes, kiváló antivírus szoftverek, melyeket gyorsan beszerezhetsz a CodeGurutól. Tudd biztonságban az adataidat, levelezésed, jelszavaid és az eszközeidet.

Antivírus szoftverek a gyakorlatban

Ma már olyan, egyedülálló, összetett programcsomagok vannak, amelyek nem csak a vírusok ellen védenek. Ransomware és egyéb online támadások, fenyegetések ellen is óvnak. Emellett segítenek bebiztosítani pl. azzal is, hogy automatikus biztonsági mentéseket készítenek. Így egy komolyabb probléma esetén is lesz miből visszaállítani a rendszered.

De számos további funkciójuk is van ezeknek a programoknak. Gondoljunk csak a szülői felügyelet funkcióra, mely segít, hogy gyermekünk is biztonságban legyen. Vagy ott van a SPAM szűrés vagy a jelszóvédelem is. Ezek mind-mind arra valók, hogy semmi bajunk ne legyen a digitális térben való szörfölésünk közben.

Folyamatos frissítés = állandó védelem

Nagyon fontos tudni, hogy nem csak a vírusirtó szoftverek megléte fontos, de az is, hogy rendszeres frissítéseket kapjunk hozzájuk. Enélkül nem lesz meg a folyamatos védelem, nem lesz naprakész a szoftver.

Nem szabad csak úgy valahonnan illegálisan letöltött vírusírtókkal próbálkozni! A fenti linkről könnyen beszerezheted te is azokat a programokat, melyek biztosítani fogják családodnak a gondtalan hétköznapokat.