Hiába telt el már több mint 1 hónap a premier óta, a Deadpool & Rozsomák körüli hype csak nem akar csillapodni, sőt, a rengeteg lehetséges, ám sajnos megvalósulatlan cameo-szereplő után most a kimaradt jelenetekkel kapcsolatban kerülnek nyilvánosságra különböző érdekességek. Mint például az, hogy Rob McElhenney (Felhőtlen Philadelphia) is feltűnt volna a filmben, vagy az, hogy egy ízben szó volt egy olyan szegmensről, amelyben Rob Delaney karaktere, Peter került volna középpontba két Deadpool variánssal, ám végül ez is a kukában landolt.

Peter ugye a Deadpool 2-ben debütált, amikor a főhős szuperképességekkel rendelkező személyeket keresett saját csapatába, az X-Force-ba: a férfi, noha egy teljesen átlagos ember, mégis felvették a teambe, és végül kiderült, hogy a többi taggal ellentétben neki van annyi sütnivalója, hogy ne nyírassa ki magát rögtön az első bevetésen. Ezután Wade Wilson baráti körének a tagja lett, és az új film elején együtt próbálnak használt autókat eladni. Peter a fináléban is fontos szerepet kap, amikor megjelenik egy Deadpool-jelmezben, és békét teremt a viaskodó zsoldos-variánsok között.

Shawn Levy rendező a napokban osztott meg két képet egy kimaradt jelenetből, amelyben Kidpool (akit amúgy Ryan Reynolds és Blake Lively 7 éves lánya, Inez játszott) és Headpool annyira ragaszkodnak Peterhez, hogy végül nem térnek vissza saját világukba, hanem ott maradnak, hogy vele lóghassanak.

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Shawn Levy (@slevydirect) által megosztott bejegyzés

Ez a folytatás kell nekünk” – kommentelte a képekhez Levy, és persze rögtön beindultak a találgatások, hogy esetleg egy következő filmben talán láthatjuk majd az izgalmasnak tűnő triót. Reynolds szerint egyébként Peter Deadpool világának horgonlénye, de ami a folytatást illeti, még egyáltalán nem biztos, hogy a közeljövőben nekiveselkednek a készítők a munkálatoknak – ugyanis Renyolds és Levy nemrégiben azt nyilatkoztak, hogy ők a maguk részéről lezártnak tekintik a nagyszájú zsoldos történetét.