A Valve napjaink egyik legsikeresebb stúdiója, ami nem csak kiváló játékokat tett le az asztalra, hanem egy kiváló szolgáltatást is, amelyen keresztül digitális úton szerezhetjük be, gyakran nagy árengedményekkel a jobbnál jobb játékokat -- ha pedig úgy hozná a sors, még hardvert is készítene a cég.

Gabe Newell a Penny Arcade-nek adott interjújában mondta el, hogy szeretnék, ha a hardverpiac jobban tudná tartani a tempót a technológia fejlődésével, s ha úgy alakul, készek még arra, is, hogy maguk találjanak ki egy új gépet, s dobják azt piacra.

„Ha hardvert kell eladunk, meg fogjuk tenni. Nincs okunk azt hinni, hogy ne lennénk sikeresek; folyamatosan az innovációra koncentrálunk, s ha ezen projektek beindításához az kell, hogy megtervezzük a hardverünket, majd eladjuk, akkor ezt meg fogjuk tenni. Azonban semmiképpen sem ez az első gondolatunk, inkább olyan emberekre bíznánk a hardver megtervezését és árusítását, akik jobban értenek ehhez. ”

Nyilván ha lesz is „Steam-konzol”, az biztosan nem a közeljövőben fog megjelenni, maga a gondolat viszont érdekes, s nem is teljesen életképtelen. Te vennél egy Valve által készített gépet?

A Valve hardvert is készítene