A Relic Entertainment már a Sega részét képezi, ami megnyugtató lehet azok számára, akik a Company of Heroes 2 sorsa miatt aggódtak a THQ összeomlását követően -- nem mindenki lehet azonban nyugodt. A csapat kisebb, de pár játékos számára nagyon is fontos Homeworld IP-jéről még nem érkezett hír. A kézenfekvő feltételezés az volna, hogy a Company of Heroes mellett ez is a Sega kezébe került, a teamPixel azonban úgy véli, hogy ez még mindig a THQ birtokában van, s csak arra vár, hogy valaki felkapja. Itt jön képbe a Kickstarterhez hasonlóan működő Indiegogo portál, ahol a srácok egy gyűjtést szerveztek a jogok megszerzése érdekében.

A cél az, hogy február 7-ig 50 ezer dollárt gyűjtsenek össze, amivel már be tudnak szállni a licitálásba, az áhított jogokkal a kezükben pedig rögtön két játékot is készítenének. Az egyik a mobileszközökre tervezett Homeworld Touch, ami egy már meglévő, a szóban forgó sorozat által inspirált játékuk átkeresztelt változata. A másik játék pedig a Homeworld 3 lenne, amit ugyan 2008-ban már megszellőztetett a Relic, de abból végül nem lett semmi. Ezen felül pedig az eredeti Homeworldöt elhoznák a Steamre és a GoG-ra, hogy mindenki könnyedén hozzáférhessen eme klasszikushoz.

Sajnos a teamPixel nem áll jól a pénz terén, ugyanis tíz nappal a határidő lejárta előtt még csak 10.600 dollárjuk van, s nem úgy tűnik, hogy a gyűjtés meglódulna.