...hiszen itt van mindjárt az új Hitman-rész, amire minden bizonnyal rengetegen kíváncsiak, és amelynek első látványos bemutatkozása lesz az idei E3. A rút összeesküvésbe keveredett 47-es ügynök mellett a stand másik sztárja kétségkívül az újraértelmezett Lara Croft lesz, amelynek legfrissebb előzetese után még mindig keresgéljük az állunkat. No és ne felejtsük el, hogy nem a régészkisasszony az egyetlen túlélő, akinek sorsa a kezünkbe kerül,hiszen a paradicsomi Banoi-sziget életét felforgató zombik soraiban is rendet kell vágnunk (Dead Island), remélhetőleg még idén.




Persze itt még nincs vége a nagy neveknek, hiszen célegyenesbe fordult a harmadik Deus Ex is, augusztus 20-án ki is próbálhatjuk, mit sikerült kihoznia a montrealiaknak a nemes matériából, illetve még hamarabb, már e hónapban befut az immár az Obsidian által hegesztett Dungeon Siege III is – és van még egy „hármas”, a télre datált Final Fantasy XIII-2, mely természetesen a tavalyi rész közvetlen folytatása.


Végezetül a „radar alatti” kategóriát két cím képviseli: a WAKFU című anime stílusú fantasy MMORPG, illetve a Nintendo 3Ds-re érkező Heroes of Ruin akció-RPG.