Azt lehetett sejteni, hogy nem véletlenül adott fel videós álláshirdetést a finn Remedy Entertainment csapata közvetlenül a 2012 óta készülő Quantum Break befejezését követően. Ám arra valószínűleg nem sokan gondoltak, hogy a stúdió az idő manipulálására épülő akciójáték mellett párhuzamosan is dolgozott/dolgozik egy másik videojátékon, méghozzá immár 9 hónapja.

Az információt ugyan hivatalosan még nem erősítette meg a Remedy, azonban két fejlesztőjük LinkedInre feltöltött önéletrajzában is felbukkant egy titokzatos projekt, amit a jelek szerint csaknem háromnegyed esztendeje programoznak.

3051418-linkedin.jpg

Sajnos egyik önéletrajz sem szolgál ennél több részlettel, így csak találgathatunk, hogy mi készül a finnek boszorkánykonyhájában. Annyi bizonyos, hogy a Remedy szívesen visszatérne Xbox 360 konzolokra készül sikerjátékához, az Alan Wake-hez, pontosabban annak folytatásához (amire már remek ötleteik is vannak), Sam Lake, a stúdió frontembere azonban úgy fogalmazott, hogy jelen pillanatban több projekt is képbe került. Ezek közül pedig némelyik multiplayer részleggel is bír, dacára annak, hogy a Remedy leginkább az egyjátékos kampányra fókuszáló játékok megalkotásának terén érzi otthon magát.

Reméljük, hamarosan megtudhatjuk, hogy min dolgozik gőzerővel a Remedy, de persze a Quantum Break PC-s verziójának tulajdonosai jelenleg azzal is elégedettek lennének, ha megtudnák, hogy mikor javítja ki a játék technikai hibáit a cég, amire nem régiben ígéretet tett.

Ti mit látnátok legszívesebben a Remedytől?