A Razer nemrég bejelentette legújabb, PC-s gamer hangszóróit: A Nommo V2 termékcsalád tagjait három pillér – a teljesítmény, az immerzió és a csatlakoztathatóság – jegyében tervezték. A zászlóshajó Razer Nommo V2 Pro egy komplett, teljes tartományú hangszóró és vezeték nélküli mélynyomó kombinációt kínál, amelyet a THX Spatial Audio tesz még jobbá. Erre teszi fel a pontot a lenyűgöző, hátoldali kivetítésű Razer Chroma RGB világítás, amely további immerziót biztosít. A termékcsaládba tartozik még a Razer Nommo V2, amely egy vezetékes mélynyomóval rendelkező asztali hangszóró, valamint az erőteljes, minimalista konfigurációkhoz illeszkedő Razer Nommo V2 X. 

Nommo V2 Pro – Tökéletes gamer hangszórók a magával ragadó hangélményért

A Nommo V2 Pro az iparág legjobb funkcióval büszkélkedhet, beleértve a természetes, kristálytiszta akusztikát biztosító, alumínium fázisdugókkal ellátott, 3"-es méretű, teljes tartományú meghajtókat, emellett pedig a világ első PC-s gamer hangszórórendszere, amely vezeték nélküli, lefelé irányuló mélysugárzóval rendelkezik a mély, teljes helyiséget megdübörögtető, könnyedén csatlakoztatható basszussal. Az igazán magával ragadó játékélményhez a játékosok a hátoldali kivetítésű Razer Chroma RGB-világítással is fokozhatják asztali harcállomásuk hangulatát. 

nommo-v2-pro-2023-2.png

Annak érdekében, hogy a játékosok a lehető legjobb hangminőséget élvezhessék, a Nommo V2 Pro a világ első asztali hangszórórendszere, amely a THX Spatial Audio technológiát használja, így széles tartományú, élethű hangzást nyújtanak. A Razer hangszórókínálatában most először érhetőek el a THX Game Profile játékprofilok – speciálisan hangolt hangszínbeállítások – amelyek optimális térhangzást biztosítanak az olyan népszerű játékokhoz, mint például a Cyberpunk 2077, vagy a Monster Hunter Rise: Sunbreak, a jövőben pedig még rengeteg további címhez. 

nommo-v2-2023-3.png

Razer Wireless Control Pod – Irányítás a kezed ügyében

A problémamentesen csatlakoztatható kényelmes vezérlés érdekében a Razer bemutatja a Razer Wireless Control Pod eszközt. A könnyű kezelést és intuitív vezérlést lehetővé tévő forgatható, kattintható tárcsával és a forrásgombbal a játékosok sok egyéb mellett olyan paramétereket állíthatnak be, mint a hangerő, a lejátszás indítása/szüneteltetése, vagy a hangszínszabályozó. A Bluetooth kapcsolaton keresztül történő csatlakoztatást követően az akkumulátor akár 8 hónapot is kibír a hosszan tartó teljesítmény érdekében. A Razer Wireless Control Pod a Nommo V2 Pro gyári tartozéka, augusztustól pedig a Nommo V2 és a Nommo V2 X számára is elérhető önállóan megvásárolható kiegészítő formájában.

nommo-v2-x-2023-3.png

A Nommo V2 és V2 X teszi teljessé a termékcsaládot

A Razer a Nommo V2 termékcsaládot emellett az új Nommo V2 és Nommo V2 X modellek bevezetésével is kibővíti. Mindkét hangszóró két darab 3”-es méretű, teljes tartományú meghajtóval lett felszerelve, valamint THX Spatial Audio térhangzással rendelkezik a magas hanghűségű, egész teret betöltő hangzás érdekében. A látványra és a hangzásra is kiterjedő, magával ragadó játékélményről a Nommo V2 vezetékes mélynyomója, valamint a hátoldali kivetítésű Razer Chroma RGB-világítás gondoskodik. Eközben az elegáns, minimalista kialakítású Nommo V2 X egy 2.0-ás hangszórórendszer, hátrafelé irányuló basszusportokkal, amelyek pontos hangvisszaadást és ideális hangtisztaságot biztosítanak, legyen szó bármilyen szórakozásról. A Razer Nommo V2 termékcsalád kompatibilis a PC, PlayStation, Nintendo Switch és mobil eszközökkel is, így lehetővé teszi a játékosok számára, hogy az erőteljes, helyzeti hangzással új szintre emeljék a játékélményt.

Árak és elérhetőség:

  • Razer Nommo V2 Pro: 449,99 dollár (~ 156 000 forint), 2023. június
  • Razer Nommo V2: 299,99 dollár (~ 105 000 forint), 2023. június
  • Razer Nommo V2X: 149,99 dollár (~ 52 000 forint), 2023. június
  • Razer Wireless Control Pod: 49,99 dollár (~ 17 000 forint), 2023. augusztus