Újabb hónapot húzhatunk ki a naptárból, ami bár nem volt éppen a legizgalmasabb játékmegjelenések terén, még így is tartogatott néhány kellemes meglepetést. Egyrészt jó pár cím érkezett meg PS5-re, másrészt néhány érdekes kisebb cím is napvilágot látott. Havi összefoglalónkban összemazsoláztuk a legérdekesebb márciusi megjelenéseket.

YAKUZA: LIKE A DRAGON (PS5)

Tavaly jelent meg a Yakuza-széria legújabb epizódja, a Like a Dragon. A szórakoztató minijátékokkal teli rész most megérkezett PS5-re, hogy még kellemesebb élményt nyújtson a sorozat új és régi rajongóinak. Az eredeti verzióról készült tesztünket itt olvashatjátok.

MORTAL SHELL: ENHANCED EDITION (PS5)

A soulslike játékok egyre népesebb listával bír. A FromSoftware nyomdokaiban járó programok sorát bővíti a Mortall Shell is, ami ebben a hónapban megkapta az Enhanced Editiont, ami természetesen PS5-re szintén befutott. Tesztünket itt találjátok.

MONSTER JAM STEEL TITANS 2 (PS4)

Ha szerettek többtonnás gépszörnyetegek, azaz monster truckok kormánya mögött pusztítani, akkor a Monster Jam című tévés műsor alapján készült Monster Jam Steel Titans 2 a ti játékotok.

MONSTER ENERGY SUPERCROSS 4 (PS4)

  • Ár: Standard Edition 23 990 Ft / Special Edition 31 190 Ft
  • PS Store adatlap

A Monster Energy AMA Supercross Championship hivatalos játéka, a Monster Energy Supercross immár a negyedik résszel jelentkezik, amiben egy teljesen új karrier játékmód is helyet kapott. Tanulj új képességeket a Future kategóriában, szerezz szponzort a Rookie-ban és légy profi a Pro kategóriában, olyan motorokat meglovagolva, mint a 450SX. A Special Edition a teljes játék mellett a season passt is tartalmazza.

CRASH BANDICOOT 4: IT’S ABOUT TIME (PS5)

Hosszú várakozás után tavaly újabb számozott folytatással jelentkezett a Crash Bandicoot-széria, most pedig befutott PS5-re is. A Toys for Bob által készített Crash Bandicoot 4: It's About Time, ahogy a neve is mutatja, az idő manipulálását helyezi a történet középpontjába. A játékban többek között egy új helyszín, új mechanikák és új karakterek is felbukkantak, de ne aggódjunk: a hagyományos Crash élmény így is megmaradt.

TOMB RAIDER DEFINITIVE SURVIVOR TRILOGY

A 2013-as rebootolt Tomb Raider az évek során komplett trilógiává nőtte ki magát, amiben egy ártatlan és kissé naív, régész babérokra törő fiatal lányból világmegmentő harcos amazon lett. Az új kiadásban a Tomb Raider, a Rise of the Tomb Raider és a Shadow of the Tomb Raider lapul a legteljesebb kiadásban, azaz az összes DLC-vel egybekötve.

IT TAKES TWO

Brothers: A Tale of Two Sons és az A Way Out után Josef Fares újabb páros játékkal állt elő az It Takes Two képében. A program egy műfaji egyveleg, aminek középpontjában a közös munka áll – vagyis neked és egy barátodnak kell a karakterek bőrébe bújni és megoldani az elétek kerülő feladatokat. Közös erővel.