Akinek lehetősége van gardróbszoba kialakítására is az otthonában, nyilvánvalóan oda kell tenni a ruhásszekrényét, de akár az előszobában is helyet kaphat egy kabátok, cipők, kerti ruhák tárolására használt szekrény.

A praktikus tolóajtós gardróbszekrény

Rendkívül praktikus megoldás a nyíló ajtós változat helyett a tolóajtós gardrób, hiszen ebben az esetben egy kisebb helyiségben is kényelmesen tudjuk használni. Nem kell attól tartani, hogy az ajtók akadályozzák egymást, vagy minket gátolnak a zavartalan mozgásban, mert ezeknek nem nagyobb a helyigénye, mint maga a szekrény.

A tolóajtós gardróbszekrény nemcsak ruhák tárolására alkalmas eszköz, hanem lakástextíliákat és egyéb használati tárgyakat is pakolhatunk bele, attól függően, hogy mire van igényünk. Az akasztókon elhelyezhetjük az ingeket, megakadályozva a gyűrődésüket, a fiókokban pedig a fehérneműk kaphatnak helyet. 

A polcokon a szépen összehajtogatott pulóverek, pólók és nadrágok helyesen tárolva nem kerülnek újra a vasaló forró simításába, hiszen szintén ellenállnak a gyűrődéseknek. 

A tolóajtós gardróbszekrények számtalan variációja

A SzenZa Bútoráruház kínálatában kapható tolóajtós gardróbszekrények tökéletesen egyedire szabhatóak nemcsak a kinézetüket, hanem a belső teret illetően is. A sztenderd változatban 3 polc, 2 belső fiók és akasztórudak állnak rendelkezésre, de további polcokkal és fiókokkal is kiegészíthetőek az egyéni igényeknek megfelelően.

szenzahu-2023-aprilis-linkmarketing-1.jpg

Annak érdekében, hogy pillanthassunk magunkra még egyet elindulás előtt, felszerelhetők az ajtók tükörrel is, ami tovább fokozza a kényelmet. A még esztétikusabb küllem érdekében pedig kérhető a szekrény magasfényű dekorral is. 

A tökéletes helykihasználás bizonyítéka a méretek és az elemek variálhatóságának nagy száma. A magasítóelemek segítségével a tolóajtós gardróbszekrény akár egészen a plafonig beépíthető. A sarokszekrény beépítése pedig lehetővé teszi azt, hogy optimalizáljuk a terület teljes térkihasználását. 

A tolóajtós gardróbszekrény kiválasztása

Mivel rengetegféle színben kapható, így egészen biztosan találunk olyat, ami harmonizál otthonunk arculatával. Ez a stílusos bútordarab illeszkedik bármely lakásba, modern és divatos külleme a praktikussággal párosul.

Pontosan mérjük le a helyiséget, ahova szeretnénk elhelyezni, mert ennek tükrében tudjuk kiválasztani majd a legtökéletesebb darabot. Gondoljuk át, hogy mely elemekre van szükségünk és ez alapján tervezzük meg a belső terét is!

Ha minőségi magyar terméket választunk, az hosszú ideig lesz lakásunk dísze és ruháink tárolóeszköze.