GURU Extra ***A hírek popupja"...a szerző lényegében időrendi sorrendben veszi át a videojátékok születését és térnyerését, kezdve az 1950-es évektől, és ahogy az időben előre haladva egyre nagyobb jelentőségre tesznek szert a videojátékok, úgy részletesedik maga a kötet is, kitérve a nevesebb kiadókra, a legendás fejlesztőkre, a zsánerekre és az azokból kialakuló szubzsánerekre, külön kiemelve az adott műfajokhoz tartozó, ma már retrónak és klasszikusnak számító, de mindenképpen kiemelkedő és úttörő játékcímeket. A rengeteg képpel és számos apró, de érdekes információval telezsúfolt kötet mintegy ezer játékot idéz meg a közel 450 oldalon, számos olyat, amit mind ismerünk, és jó néhány olyat is, amiről jó eséllyel még nem is hallottunk — egészen a 2000-es évek elejéig." Ha többre vagy kíváncsi, KATT IDE!

Beregi Tamás munkája minden tekintetben hiánypótló munka a hazai könyvpiacon, s amellett, hogy számos hasznos és érdekes információt tartalmaz, szórakoztató, közérthető formában osztja meg az olvasóval a számítógépes játékok történetének első ötven évét, megemlékezve a magyar sikerekről is, interjúkban megszólítva a hazai videojátékos élet emblematikus szereplőit.

A Pixelhősök tehát érdemes minden játékos figyelmére, és a Guru segítségével most a bolti árhoz képest 20% kedvezménnyel vásárolhatjátok meg a kötetet, 5990 forint helyett, mindössze 4796 forintért. Ne feledjétek, egy 446 oldalas, minden elemében igényes kiadványról beszélünk, amely közel 1000 videojátékkal, számos klasszikussal, legendás kiadókkal és fejlesztőkkel foglalkozik. Ha érdekel az ajánlat, és szeretnéd kedvezményes áron beszerezni a kötetet, akkor nem kell mást tenned, mint ellátogatni ERRE A WEBCÍMRE, ahol néhány kattintással megrendelheted a Pixelhősöket.

FRISS: Sőt mi több, a könyv megjelenését egy hatalmas partival teszi emlékezetessé a kiadó, méghozzá december 4-én a Tűzraktérben. Részleteket az esemény Facebook oldalán olvashattok!