Újra kiszámolod az esélyeidet, majd meghozod a döntést: ”All in!”. A nézőtéren a tömeg felmorajlik, a háttérből bíztató szavak hallatszanak. Felállsz, láthatóan idegesen, félve, reménykedve várod az utolsó lapot. Most minden ezen múlik. Treff ász!

„A river: ász”, - hallod az osztó hangját, de még másodpercek kellenek, mire felfogod, mi történt. Győztél! A feszültség pillanatok alatt lehull a válladról. Az első újságírók odatolakodnak hozzád. Dicsérő szavak, vakuvillanások, kérdések özöne: mindenki téged akar.

A tizenegyeseknél a fociban, a kosárlabdameccs utolsó másodperceiben és pókervilágbajnokság utolsó asztalánál is hatalmas a feszültség. A legtöbbször az dönti el a küzdelmet, ki az erősebb idegzetű játékos. 

Stratégia és fegyelem, ez a póker lényege. A sikeres játékos megfelelő stratégiai tudással rendelkezik, és esélyeit könnyen ki tudja számolni. Taktikáját folyton változtatja, kiszámíthatatlan - és tudja, mit tervez az ellenfele. Legyen szó a legkisebb árulkodó jelről, a képzett játékos mindent észrevesz. Legyen az rándulás vagy pislogás csupán – az ellenfél szándékai nem maradhatnak titokban előtte.

A nyerő játékosok sportjaA póker célja, hogy ellenfeledet hibázásra kényszerítsd, bizonytalanná tedd, miközben te a helyes döntést hozod meg. Az optimális döntést sok tényező együttesen határozza meg, amelyek kiszámíthatóak. Megfelelő tudással a birtokodban könnyen eldöntheted, hogy a te lapjaid a legjobbak vagy ellenfeledé. A helyes döntést megválasztása a nyerő játék kulcsa.

Te is megtanulhatsz eredményesen pókerezni. A www.pokerstrategy.com mindent rendelkezésedre bocsát, ami ahhoz kell, hogy nyerő pókerjátékos legyél. $50 + $100 kezdőtőkét kötelezettségek nélkül, stratégiai tananyagot, oktató videókat, valamint élő edzéseket.

Eddigi tapasztalataink és közösségünk egyre növekvő száma bizonyítja, hogy a PokerStrategy nemcsak a legfontosabb név a pókeroktatásban, hanem egyet jelent a sikeres pókerjátékos fogalmával is. Tagjaink Németország legjobb pókerjátékosainak számítanak - köztük az aktuális német bajnok, Florian Langmann –, és mind úgy kezdte, mint te. Egy álommal és a www.pokerstrategy.com segítségével...