Szó sincs arról, hogy hagyj itt mindent, és költözz a tenger mellé. Ettől sokkal egyszerűbb megoldás is van. Saját ingatlanod is át tudod úgy alakítani, hogy a nyaralás hangulata járja át a szíved. Pont egy ilyen megrendeléssel keresték fel a NAGYRITA TÉRMŰVÉSZET-et, akik el is árulják nekünk, hogyan birkóztak meg a feladattal.

Minden lehetséges

Az építkezés már javában zajlott, mikor a tervezők bekapcsolódtak a munkafolyamatba. Az ingatlan eredetileg három lakásból állt, izgalmas kihívás volt ezeket a különálló egységet egy élettérré alakítani. 

A főfalak által meghatározott kötöttségek ellenére sikerült a tagolt alaprajzot nagyvonalú terekké alakítani. A három lakás struktúráját megtartották, azonban a válaszfalak mozgatásával  és a funkciók átszervezésével  egy impozáns és praktikus, személyre szabott berendezési alaprajz született. 

A kert, mint a nyugalom egyik színhelye

A NAGYRITA TÉRMŰVÉSZET a közösségi tereket a kertkapcsolati oldalra helyezte,, így a nyílászárók óriási üvegfelületén keresztül a kint és bent szorosan összekapcsolódhat. A kert látványa nem csak a teret növeli: a természet közelsége mindig megnyugtató érzést hoz otthonunkba.A  privát pihenő részeket a ház kevésbé zajos oldalára szervezték, itt is fókuszálva a kertre néző felnyitásokra. 

A pincébe a SPA rész került, amely a garázzsal osztozik ezen a területen. A három lakás összenyitása után már nem volt szükség két lépcsőházra, így annak alapterületét is kreatívan hasznosítani lehetett. 

cikk1-kep.png

Bali hangulat a mindennapokban 

Már az alaprajz kialakításánál fontos tudni, milyen hangulatot szeretnénk viszontlátni leendő otthonunk belső tereiben A tervezéskor elhangzott kérés az volt, hogy a családi ház olyan legyen, mintha mindig Balin lennénk. A gondosan összeválogatott anyagok  és modern berendezés autentikus elemekkel kombinálva a balinéz életérzést idézi meg, így már a belépéskor ezen életérzés hangulata lengi körbe az otthont, mindig a nyugalom szigetén érezhetjük magunkat. 

Különleges fa álmennyezetek, óarany felületek, mély tónusok és szemet gyönyörködtető textíliák teszik igazán különlegessé, impozánssá és egyedivé az enteriőrt. 

Az álom valóra válik 

Ez a történet jól szemlélteti, hogy jól átgondolt tervezéssel az építészet és lakberendezés területén bármi megvalósítható.Ha valamit megálmodunk, legyen az akár egy ilyen merész ötlet is, az biztosan valóra válhat ha felkészült szakemberre bízzuk magunkat, akik személyre szabott megoldásokat ajánlanak. Az együttműködésből olyan egyedi és megismételhetetlen életérzés születhet, ami mindenben tükrözi  igényeinket, mintha azt a gondolataink teremtő ereje hozta volna létre.

Fontos hogy időben keressük fel az álomotthonunk kialakításához szükséges tervezőt, és  miinden igényünkre kiterjedő , prémium szolgáltatást vegyünk igénybe.

Ez az átalakított ingatlan nemcsak otthont nyújt a lakóknak, hanem egy állandó nyaralás érzését is kelti, amely minden napot különlegessé tesz. Ha te is szeretnéd megtapasztalni, hogyan válhat otthonod a nyugalom és luxus szigetévé, fordulj a NAGYRITA TÉRMŰVÉSZET-hez bizalommal!