Ha szimplán a neveket néznénk, akkor a többség aligha tippelné meg, hogy egy nyári hétről van szó, pedig ez a helyzet: a mögöttünk lévő néhány napban több komoly megjelenés is akadt, köztük az idei év talán legjobban várt PS4-játéka. Íme a PS Store heti felhozatala!

The Last of Us Part 2

Nem volt egy könnyű szülés a The Last of Us Part 2, hiszen volt itt minden, az elhúzódó fejlesztéstől kezdve a koronavírus miatti csúszáson át egészen a szivárgásokig és az azzal kapcsolatos botrányokig. Most azonban eljött az idő, hogy a kész játék beszéljen végre – ha szeretnétek tudni, hogy mi milyennek láttuk a Naughty Dog alkotását, ide kattintva elolvashatjátok tesztünket.

Desperados 3

Akik a nagyszabású stratégiák helyett sokkal inkább a mikroszintű taktikázást részesítik előnyben, azok számára a Desperados 3 a megtestesült álom, vadnyugati hőseinkkel ugyanis aprólékosan megtervezett csapatmunka révén tudunk túljárni a rosszfiúk eszén. És hogy mennyire szórakoztató mindez a gyakorlatban? Tesztünkből ezt is kideríthetitek.

Disintegration

A Halo egyik szülőatyjának új játéka, a FPS-ek belső nézetű akcióját és az RTS-ek valós idejű egységmenedzselését kombináló Disintegration nem mindennapi koncepcióval büszkélkedhet, amely ráadásul egy sztori kampányban és multiplayerben is egyszerre szeretne bizonyítani. Hogy mennyire sikerült ez neki? Járjatok utána tesztünkben!

Ys: Memories of Celceta

A most már igen komoly múltra visszatekintő japán akció-RPG-széria ezen része, az Ys: Memories of Celceta eredetileg még PS Vitára jelent meg, néhány éve pedig PC-re is ellátogatott. Most pedig eljött az idő, hogy a PS4-tulajok is megtapasztalhassák, mit tud a franchise egyik legjobbra értékelt darabja.