A Wii U árcsökkentéssel kapcsolatban azt is elmondta, hogy szerinte minden csak a játékokról szól, és úgy véli, hogy a saját listájuk nagyon erős. „Van Zeldánk. Van Mariónk. Van Donkey Kongunk, valamint olyan nagyszerű címeink, mint a Pikmin 3 vagy a Wonderful 101.” -- mondta Fils-Aime.

Az igazgató arról is beszélt, hogy rendelkeznek felhő alapú technológiával, ami a Wii U-val együtt debütált. Példaként megemlítette a Tvii szolgáltatást, amely teljes egészében a felhőre épül. A különbség szerinte az, hogy ők nem a technológiáról beszélnek, hanem az élményekről. Szerinte a játékosokat a szórakozás érdekli, és nem a technológiai háttér.

A Wii U egyébként maga is a kezdő játékfelhozatal hiányától szenvedett a 2012-es debütálásakor. Azóta a Nintendo magára talált, és megnövekedett a saját játékok száma is. Októberben érkezik a kézikonzoljuk legújabb változata a Nintendo 2DS, amely olcsóbb lesz, de mellőzi a  három dimenziós megjelenítést. A gép a 3DS tudásával majdnem mindenben megegyezik majd.

A Nintendo szerint gyenge a konkurens felhozatal