• Csúszik a Predator #1
  • Akárcsak a Predator Omnibus
  • És a Marvel vs Predator alternatív borítókkal megáldott füzetek is

A 20th Century Fox felvásárlása után a Disney lepasszolta az Alien és Predator jogokat a Marvelnek, ahol neki is álltak az új képregények gyártásának. Az Alien első száma a múlt hónapban meg is jelent és meglehetősen nagy sikert aratott, 300 ezer példányban kelt el. Azonban úgy tűni, a Predator című képregény első füzetére még várni kell, annak előrendeléseit ugyanis a Marvel törölte.

predator-comic-normalis-keparany-01.jpg

Ugyanerre a sorsra jutottak a Marvel-képregényeken végig vonuló Marvel vs Predator alternatív borítókkal ellátott füzetek, illetve a Predator Omnibus sem rendelhető már elő. Utóbbi a Dark Horse Comicsnál megjelent Predator-képregények egybegyűjtött kiadása lett volna.

A Marvel vs Predator alternatív borítókkal megjelenő füzetek – amiken a ragadozó olyan szuperhősökkel került egy lapra, mint Pókember vagy éppen Thor – májusban jelentek volna meg, de novemberre tolták. A júniusra tervezett Predator #1 és a Predator Omnibus viszont egyelőre nem kapott új megjelenési dátumot, illetve a Marvel még hivatalos magyarázatot sem adott arra, miért törölte a rendelési lehetőséget.

predator-comic.jpg