A hőszigetelések esetében már megszokott dolog a rendszerben való gondolkodás, nem érdemes tehát a legolcsóbb megoldásokat keresni és különböző helyekről beszerezni az elemeket, mert egyrészt ebben az esetben nem érvényesíthető a garancia, másrészt a hőszigetelő anyag nem tudja garantálni a gyártó által minősített kedvező értékeket. Nincs ez másként a tetők, tetőrendszerek esetében sem, a kiváló minőségű Terrán betoncserepekkel sem.

Válaszd a prémium minőséget!

Környezetbarát, időtálló és minőségi tetőfedő anyagot keresel? A Premep.hu által forgalmazott Terrán tetőrendszerek és kiegészítők mindezen jellemzőket magukénak tudhatják, ezáltal azok számára is nagyszerű lehetőséget kínálnak, akik egészséges életteret teremtenének maguknak és a családjuknak.

A hazai gyártású, prémium Terrán betoncserepek kizárólag természetes összetevőkből készülnek, hosszú élettartamot ígérnek, vízzáróak, színállandóságot garantálnak, maximális védelmet nyújtanak a környezeti hatásokkal szemben, és rendkívüli teherbíró képességgel rendelkeznek. Legújabb innovatív megoldásuk a Generon napelemes tetőcserép. 

Mit értünk tetőrendszer kiegészítők alatt?

A tetőrendszer kiegészítők legnagyobb része a tetőfedési nehézségekre nyújt egyszerű megoldást, más része a tető esztétikáját növeli egy generációkon átívelő és biztonságos tető kialakítása érdekében. A szakszerű tetőkialakításhoz szükséges műanyag és fém kiegészítők a tető kb. 40%-át jelentik, így belátható, miért érdemes rendszerben gondolkozni.

https-premephu-2023-junius-cikk6.jpeg

Használatukkal a tetőbádogozási munkák nagy része kihagyható, ami jelentős megtakarítást eredményez. A gyártó garantálja a rendszerelemek tökéletes illeszkedését, ami által a tető élettartama növelhető. 

Melyek a Terrán tetőrendszer elemei?

A hőveszteség jelentős része a tetőn illan el, ezért szükség van a tető szigetelésére, ezzel párhuzamosan a pára elvezetésére is. Utóbbi az alátét fólia használatával érhető el, amely megakadályozza a por, az eső és a hó bejutását, ezáltal védi a hőszigetelést. 

Beépített tetőterek esetében párazáró fólia használata is szükséges, amely a páravándorlást biztosítja, védelmet nyújt a héjazaton bejutó nedvesség, valamint a belső oldalról érkező pára ellen. 

A rendszer elemei között további hasznos és biztonsági elemeket is találsz, például hófogókat, tetőkibúvó ablakokat, biztonsági járórácsokat, átvilágítócserepeket, csatornaszellőzőket, kábelátvezető galérokat, cseréplezárókat, különböző vápaelemeket, a gerinckialakításhoz szükséges elemeket, villámhárítókat és még sok minden mást.

Válaszd a minőséget, a hosszú élettartamot, a tetőfedésre használt prémium minőségű Terrán cserepek mellé vásárold meg a további rendszerelemeket!