A minőségi darabok nagy előnye, hogy évekig kiváló társaink lehetnek a mindennapok során. A tavaszi típusokat ráadásul nemcsak ilyenkor, hanem akár télen is hordhatjuk, hiszen az időjárás pont alkalmas arra, hogy ezek melegen és stílusosan tartsanak bennünket. Lássuk, hogy melyek a legdivatosabb tavaszi cipők idén!

A bakancsok és csizmák palettája

Fellélegezhetünk, hiszen idén sem kell mélyre tennünk a bakancsokat és a bokacsizmákat, hiszen 2022-ben is hódítanak. Ezek nemcsak praktikusak, de jól is mutatnak rajtunk. A változékony időjárásban ugyanis rendkívül nehéz olyan darabot találni, amely melegen és szárazon tartja a lábat, de nem fülledünk bele. Egy vastag csizma ilyenkor már nem jó választás, ellenben a vékonyabb bokacipőkkel, amelyek pontosan erre az időszakra lettek kitalálva. Legyen szó fehér változatról, esetleg egy modernebb fémes színű modellről egyaránt, ezekkel garantáltan kitűnhetünk a tömegből. 

borgo.png

Tamaris bokacsizmák az idei tavaszra

A Borgo.hu Tamaris cipői között számos egyedi modellt találni, amelyek kiváló ár-érték arányban kaphatóak. Ezek egytől-egyig bárkit elvarázsolnak, hiszen úgy alkották meg őket, hogy a hölgyek magabiztosan érezhessék magukat benne. 

A márka az egyik legismertebb és legkedveltebb női brand, akik a cipők tervezésénél és a gyártásnál egyaránt ügyelnek a praktikusságra és a stílusra. Rendkívül trendi darab lehet idénre a púder nude színű, cipzáras modell, amely a Tamaris egyik legújabb, őszi kivitele. A puha bélés mellé anatómiai talpkialakítást is kapott, ez gondoskodik a maximális kényelemről. A kivehető belsőnek hála pedig sokkal könnyebben tisztítható darab. Az anyag kapcsán bőr felsőrésszel és kopásálló talppal dolgoztak, így garantáltan hosszú életű bokacsizma lesz. 

Egy ennél is különlegesebb kiadás az oldalzsebes fekete bakancs. Ez szintén az új kollekció egy sikeres és rendkívül kelendő változata, köszönhetően a komfortos belsőnek és az egészségre jó hatással lévő talpkialakításnak egyaránt. A Touch IT ugyanis garantálja, hogy akár egész napos viselet során se essen nehezünkre a járás. Ráadásul a szintetikus bőr anyagot nagyon egyszerű tisztítani.

Magas sarkú tavaszi cipők

A webáruház kínálatában azonban nemcsak sportos bakancsokat és elegáns bokacsizmákat találhatunk, hanem a magas sarkúk széles palettájáról is bátran válogathatunk. Az egyik legkülönlegesebb modell láncos oldalrésszel rendelkezik, amit szintén ősszel dobtak piacra. A 10 centiméteres sarokrész még bőven lehetőséget ad arra, hogy a járás ne legyen túl kényelmetlen, hosszabb távon sem. 

Másik esztétikus darab az ezüst színű, szintetikus felsőrészből készített, belül bőr betétet kapó, 9,5 centiméteres kubai sarokkal rendelkező modell. A 2021-es design idén is tökéletesen megállja a helyét, így akár esküvőre, akár hivatalos eseményekre vagyunk hivatalosak, bárhová felvehetjük.