Party szendvics minden alkalomra

A party szendvicsek ideálisak lehetnek olyan irodai rendezvényekre, ahol állófogadással készülnek a kollégák megvendégelésére. Így alkalom nyílik arra, hogy kötetlenül, egyik társaságtól a másikhoz csapódva, közben finom ételt fogyasztva kommunikálhassanak. A kis méretű szendvicsek akár egy-két harapással elfogyaszthatók, így nem kering miattuk egész álló nap nehéz ételszag a levegőben.

A “nyitott” szendvicsek nagy előnye, hogy látványosak, és ennek praktikus oka is van. Így az étel összetapogatása nélkül eldönthető, kinek melyik a legszimpatikusabb. Emellett még egy fontos érv szól mellette, mégpedig az, hogy nincs szükség evőeszközökre, tányérokra, elég lehet csupán egy csomag szalvétát odakészíteni.

Akár prezentáció és előadás közben is elfogyaszthatók kellemetlen szag és hangos rágás nélkül, így garantáltan senki nem érzi majd feszélyezve magát. Tálalását tekintve sem okoz komolyabb bonyodalmakat, tálcákon, tányérokon vagy akár szalvétákon is felszolgálhatóak. A maradék pedig nem foglal nagy helyet, így örömet okozhat az élelmes kollégáknak, akik másnap felfedezik azt az irodai hűtőben!

https-ordithu-2022-marcius-cikk3.png

Ízletes bagel reggelire vagy ebédre

A bagel igen népszerű a catering világában különleges kinézete, remek állaga és variálhatósága miatt. Remekül fogyasztható finger foodként, de finomságokkal jól megtömve akár főételként is szolgálhat. Éppen ezért ideális lehet irodai bekészítésekre, reggelire, brunchra, vagy akár ebédre is.

Érdemes vegetáriánus opciót, például avokádós bagelt is választani. A húsevők nagy kedvence pedig a lazacos változat, amely igazán ínycsiklandóvá varázsolja az üres bagelt. Természetesen ne feledkezzünk meg a hagyományos, krémsajtos verzióról sem, amelyet a New Yorkban élők fogyasztanak előszeretettel reggelire, forró kávéjuk mellé!

Omlós és puha croissant szendvics

Bár a croissant önmagában is nyerő választás, még inkább felturbózhatjuk, ha kettévágjuk és szendviccsé alakítjuk! Egyre kelendőbbek az úgynevezett croissant szendvicsek, amelyek új szintre emelik az irodai bekészítéseket. 

A croissant édes tésztája, és a szendvicsbe tett sós alapanyagok összhangja igazi ízmennyországot varázsol az irodába! Ez a fajta szendvics puha állaga és kis mérete miatt könnyen fogyasztható, emellett rendkívül gusztusosan is néz ki. Bármilyen feltéttel tálalható, így az ételérzékenyek, vegetáriánusok és vegánok is fogyaszthatják.

Bízd irodai bekészítésed az Ordit.hu-ra, és élvezd a finomabbnál finomabb, és változatos szendvicseket, finger foodokat vagy meleg ételeket bonyolult ügyintézés nélkül!