• Június 27-én indul A Küzdelem második fordulója
  • Az Omen és az Intel közös megmérettetésében hazai streamerek csapnak össze

A Mixer ugyan hamarosan lehúzza a rolót, a Twitch azonban él és virul, a legnépszerűbb hazai streamerek pedig most ismét megkapják a lehetőséget, hogy egymás ellen is bemutassák, mire képesek, jön ugyanis az Omen és az Intel közös szervezésében zajló A Küzdelem második felvonása, melyben ismét nem mindennapi kihívás vár a legismertebb hazai arcokra.

Az első meccset most hétvégén, június 27-én rendezik majd League of Legends-ben AK és CuCu csapatai között, a műsor pedig július 4-én DeadFox és Pierce (Valorant), július 11-én pedig Tanár Úr és Féreg TV Csabi (Call of Duty: Warzone) összecsapásával folytatódik majd.

kuzdelem-ak-vs-cucu.jpg

A Küzdelem különlegessége, hogy a rajongók nemcsak szurkolhatnak, hanem magában a versenyben is részt vehetnek. A csapatok maradék tagjai egyrészt a jelentkezők közül kerülnek ki, másrészt pedig szavazni is tudtok különféle nehezítésekre is, melyek kedvencetek fő riválisának dolgát fogja bonyolítani.

A mérkőzéseket a Twitch-en közvetítik majd az érintett streamerek, a verseny hivatalos oldalán pedig bővebb infókat is találtok a résztvevőkről, valamint jelentkezéseteket is itt adhatjátok le.

A Küzdelem során a streamerek a HP legújabb gépein és kiegészítőivel játszhatnak majd. Ezek között szerepel minden idők legkompaktabb HP gaming laptopja, az Omen 15, a kiemelkedő szenzorral ellátott, pehelykönnyű Omen Vector és Omen Vector Essential egerek, valamint a HP Pavilion Gaming 16 colos verziója.

pavilion-gaming-16.jpg