A HONOR a berlini IFA-n tartott „Összekapcsolunk a jövővel” című sajtótájékoztatóján megerősítette a nemzetközi piac iránti elköteleződését. Az eseményen a márka bejelentette új dupla csúcskategóriás stratégiáját, aminek keretében Európába és más nemzetközi piacokra is eljuttatja a következő hajlítható kijelzős, valamint a legújabb csúcskategóriás okostelefonokat. A márka bemutatta a MagicOS 7.0-t is, ami egy mindent felölelő operációs rendszer, melynek középpontjában az együttműködés áll. A platform nemcsak az Androiddal, hanem a PC és az IoT operációs rendszerekkel is kimagaslóan kompatibilis. Célja a nyitottság és a zökkenőmentes együttműködés okostelefonok, tabletek, PC-k és más IoT eszközök között. Ezeken túl három új termékkel is gazdagította innovatív termékportfólióját a márka: ezek a HONOR 70, a HONOR MagicBook 14 és a HONOR Pad 8. Utóbbi a cég első olyan tablete, ami Kínán kívül is elérhető lesz. Magyarországra egyelőre a HONOR 70 érkezik mától.

A HONOR leleplezte a MagicOS 7.0-t is, egy új operációs rendszert, amit azzal a céllal terveztek, hogy tökéletes élményt biztosítson a platformok és a készülékek között. Kimagaslóan kompatibilis az Android, illetve a PC és IoT operációs rendszerekkel, így az eltérő op-rendszereket futtató készülékek is rendszerszinten csatlakozhatnak a MagicOS-es eszközökhöz. Az új kezelőfelületi változtatásokon túl a MagicOS 7.0-val a HONOR laptopokat, okostelefonokat és tableteket is lehet csupán egy billentyűzettel és egérrel vezérelni. A funkcióval könnyedén lehet fájlokat is áthúzni egyik gépről a másikra, valamint a laptop billentyűzetével okostelefonokon vagy tableteken gépelni. A MagicOS 7.0 hivatalos bejelentése 2022 negyedik negyedévében várható.

dsc05458.jpg

Könnyű kiváló minőségű vlogokat készíteni a HONOR 70-nel, ugyanis a készülék kivételes dupla hátlapi kamerával van felszerelve, ami egy 54MP-es IMX800 szuper érzékelős fő kamerával, a zászlóshajó 1/1,49”-es IMX800 Image Sensorral és egy 50MP-es ultraszéles látószögű és fő makrókamerával biztosít kimagasló képminőséget fejlettebb alacsonyfényerősségű teljesítménnyel és jobb fényérzékenységgel a tisztább és gazdagabb fotókért. Az új okostelefont a Qualcomm Snapdragon 778G Plus 5G hajtja, és támogatja a GPU Turbo X és OS Turbo X funkciókat a zökkenőmentes teljesítményért, valamint reszponzív élményt a komoly erőforrást igénylő feladatoknál is, beleértve a videóvágást, ami a folyton mozgásban lévő vloggerek számára elengedhetetlen.