A masszázs fokozza az anyagcserét, segíti a keringést, és javítja a szervezet regenerálódását. A víz pedig jótékonyan hat a szervezetre. Emiatt érdemes rendszeresen sort keríteni a jakuzzi használatára. A Caldera Spas prémiumkategóriás masszázsmedencéi lehetővé teszik az élmény otthoni átélését.

A körkörös masszázsterápia egyszerre csak egy izomcsoporttal foglalkozik

A jakuzzi körkörös masszázsterápiát biztosít, amely azt jelenti, hogy azokat a testrészeket masszírozza a talptól egészen a nyakig, amelyek leginkább igénylik az izomfeszültség szempontjából. A jakuzzik fúvókák és ülések tekintetében is körültekintően lettek kialakítva, a tervezésük során a test egészének működését figyelembe vették.

Szóval a körkörös masszázsterápia egyszerre csak egy izomcsoporttal foglalkozik, azt a területet masszírozza, amelynek a leginkább szüksége van rá. Így a jakuzzi használata során felfrissíthetőek többek között a hátizmok, a nyakizmok, a vállizmok, a deréktáji izmok, valamint a comb és a lábfej is. 

Megőrizhető az izmok rugalmassága, ereje és az ízületek mozgékonysága

A jakuzzik esetében a fúvókák segítségével egyszerűen beállítható a vízsugár ereje, így tényleg egyéni igényre szabható a masszázs erőssége. A vízsugár ereje lehet erőteljes és alaposan átmozgató, valamint enyhe és megnyugtató is. Továbbá a fúvókák típusoktól függően végezhetnek lüktető és forgó mozgást. Tényleg az egyéni igényeknek megfelelően állíthatóak be.

https-calderaspashu-2023-januar-cikk1.jpeg

A masszázsmedence meleg vize segít csökkenteni az ízületek merevségét, valamint az emiatt kialakuló fájdalmakat. Továbbá a meleg vízben fokozódik a vérkeringés, illetve oldódik az izmokban és az ízületekben felgyülemlett stressz. Mindemellett ellazulnak a szalagok, az inak és az izmok, illetve endorfin is felszabadul, amely fájdalomcsillapítóként hat. Érdemes rendszeresen használni a jakuzzit, hiszen a segítségével megőrizhető az izmok rugalmassága és ereje, valamint az ízületek mozgékonysága. Továbbá megvédhető a test a további károsodástól.

Egyetlen használatot követően is érezhető a jakuzzi jótékony hatása

A meleg víz és a masszázsfunkció együttesen jótékonyan hat a vérkeringésre. Ennek köszönhetően a vérrel szállított tápanyagok hamarabb elérnek a sejtekhez és a szövetekhez, amelynek eredményeképpen csökken a regenerálódás ideje.

A víz erejével történő masszírozásnak jótékony hatása van, emiatt érdemes rendszeresen sort keríteni rá. Egyetlen használatot követően is érezhető a különbség, a jakuzzi szervezetre gyakorolt jótékony hatása. Természetesen ez a hatás a masszázsmedence rendszeres használatával fokozható, érdemes otthonra is beszerezni egyet.