Miről mesél egy ápolt női kéz?

Puha vagy száraz tapintású bőr, töredezett vagy jól manikűrözött (mű)körmök? A hidratált kéz és körmök mind-mind azt sugallják, hogy tulajdonosa igényes, és odafigyel a részletekre is. Egy ápolt női kéz tisztaságot, eleganciát és magabiztosságot sugároz, melyhez a műkörmöt sem készíthetjük el akármivel. A Roniki profi kellékeivel a legmagasabb fokú precizitással alkothatod meg szemet gyönyörködtető műköröm alkotásaidat!

https-ronikihu-2024-februar-cikk2.png

A gyönyörű műkörmök alapkellékei

Mi mindenre van szükséged a nemcsak meseszép, de tartós műkörmökhöz? 

  • Műköröm sablonok, TIP-ek: ezek a praktikus eszközök segítenek majd a szabályosan megépített műköröm kialakításában.
  • Reszelők: a tökéletes formák kialakításához, a szép, egyenletes felület létrehozásához elengedhetetlen egy jó reszelő.
  • Professzionális körömágyápolók: a körömágyak rendszeres ápolása és hidratálása elengedhetetlen a műkörmök hosszú élettartamának biztosításához. Ám néhány, profi körömágyápoló termékkel könnyedén megőrizhető a körömágyak egészsége és szépsége.
  • Magas minőségű alapanyagok: az alapanyagok minősége döntő hatással van a kész műköröm megjelenésére és tartósságára is. A megfelelő zselék, alap- és fedőlakkok révén a végeredmény egy csodálatos manikűr lehet – mely épp olyan, amilyennek megálmodtad!
  • Fertőtlenítőszerek: az alkoholos kéz-, felület- és eszközfertőtlenítők a biztosítékok arra, hogy makulátlan tisztaságban fogadhatod vendégeidet.
  • Díszítőkellékek: bontakoztasd ki a benned rejlő művészt, néhány ponthegyű vagy tigrisszem mágnessel, körömmatricával vagy ékkővel! 

Ezért érdemes profi kellékekbe beruháznod műkörmös szalonodban

Professzionális körmösként biztos, hogy van egy sztenderd, amelyből nem engedsz a munkád során. Miért lenne ez másképp a használt eszközök, alapanyagok terén? A profi műkörmös kellékek ugyanis tartósabbak, könnyebben kezelhetőek és jobb eredményt nyújtanak, mint a sima, otthoni használatra tervezett társaik. Emellett minden kliens igényének megfelelnek: hypoallergén, bőrgyógyászatilag tesztelt mivoltuk révén nem lépnek majd allergiás reakcióba a köröm vagy a körömágy területén. Ezt a háztartási boltban vásárolt, olcsóbb termékeknél sosem tudhatod biztosra. Arról már nem is beszélve, hogy valódi körmös kellékek kialakítása is kifejezetten a hatékonyabb munkavégzést szolgálja. 

Ahhoz tehát, hogy hosszú élettartamú és gyönyörű műkörmöket alkothass, elengedhetetlenül fontos a profi műkörmös kellékek használata. Az ilyen eszközök segítségével könnyedén megőrizheted a körmök és körömágyak egészségét, szépségét, miközben időt és pénzt is megtakaríthatsz.