Nagyon tartós és egyedi technika

Ha munka- vagy céges ruházati termékeidet színes és gyönyörű mintákkal, egyedi logóval szeretnéd ellátni, akkor bátran kérj ajánlatot a gépi hímzésről a Cegesruha.hu weboldalán. Abban az esetben mindenképpen érdemes ezt a díszítési-logózási technikát választani, ha szép, esztétikus és az átlagnál sokkal tartósabb megjelenést szeretnél adni a munkatársaknak szánt ruhadaraboknak vagy kiegészítőknek.

Gondold el, mennyire ütős és markáns üzenetet közvetíthetsz az ügyfelek és vásárlók felé, ha a kollégák egységesen hímzett munkaruhában dolgoznak. Már csak erről is az a benyomás alakulhat ki a cégedről, a termékedről vagy a márkádról, hogy komolyan veszed az üzletet és nagyon is odafigyelsz a részletekre.

Hidd el, nagyon is számít az az “első benyomás”. Miért szalasztanál el egy ilyen lehetőséget, ha egy kis odafigyeléssel és szervezéssel forintokban is mérhető eredményt hozhat ez? Ráadásul nem is kerül sokba.

https-cegesruhahu-2024-junius-cikk1.jpg

Formaruhákra és céges ajándékokra is

A gépi hímzéssel díszíteni lehet nagyon sokféle terméket. A selyem és az organza anyagok, valamint a műanyagos felületek kivételével remekül mutatnak pólókon, legyen az bár kerek kivágású vagy galléros. De a pamut- vagy polárpulóver, ing, kabát vagy mellény is kiváló alapanyag ehhez. Mindenféle vászonból készített munkaruhára is nagyon tetszetős hímzések készíthetők géppel, de sapkákra is, beleértve a baseball sapkákat is.

Céges ajándékokra is gyakran szoktak gépi hímzéssel logókat vagy mindenféle szöveget készíttetni. Az a fontos, hogy az anyag sűrűsége legalább körülbelül 170 g/m2 legyen. Ez a technika időtálló, egyedi és nem behatárolt az alkalmazható színek száma.

Ha gépi hímzést szeretnél rendelni, akkor ehhez még ráadásul nem is kell külön vektoros grafikát készíttetned. Elegendő csupán egy sima .pdf vagy .jpg file átküldése is. A Cegesruha.hu tapasztalt munkatársai olyan selyemcérnát használnak a kért motívumok, minták, szövegek elkészítéséhez, amelyek nagyon jól bírják majd a mosást. Ez konkrétan azt jelenti, hogy igazán strapabíró ennek a díszítési-logózási eljárásnak az eredménye. 40-60 fokot is bírnak a kész minták a mosáskor.

Rendkívül tartós az eredmény

Ha azt szeretnéd, hogy egyedi és időtálló legyen a munkatársaid céges formaruházata, s ne legyen szükség azok gyakori cseréjére, azaz ne kelljen évente mindig új darabokra költeni, akkor bátran fordulj az említett szolgáltató profi csapatához. Erősítsd céged megjelenését ezzel a remek díszítési-logózási technikával!