Miért pont sávroló?

Rengeteg olyan helyzet adódhat, amikor nem akarunk komolyabb átalakításokat elvégezni. Pláne kisebb ablakok, nyílászárók esetében fordul elő. Nem mindenhova akarunk redőnyt, reluxát, vagy egyszerűen nem szeretnénk sokat költeni rá. Ilyenkor jönnek a könnyen telepíthető megoldások. A Rills Shop sávrolók kínálatában többféle hatékony kiegészítőt találhatunk. 

A különlegességük, hogy egyesítik a fényáteresztő és a sötétítő rolók előnyös tulajdonságait. Kétrétegű zárt és áttetsző sávos kiegészítőt kapunk. A legnagyobb előnyei közé tartozik az is, hogy fúrás nélkül fel lehet szerelni. A vászon mérete általában 4 centiméterrel rövidebb, mint a szerkezeté. Ez azt jelenti, hogy a 60 cm-es roló anyagszélessége 56 cm lesz. Az üveg szélességét kell megmérni minden esetben, ezzel fogjuk megkapni a megfelelő értéket. A sávroló használata kifejezetten egyszerű. Csupán a gyöngylánc segítségével lehet szabályozni a beáramló fény mennyiségét. 

Méretben is többféle érhető el: 45x160 cm, 60x160 cm, 60x210 cm, 70x160 cm, 70x210 cm, 80x160 cm, 80x210 cm, 90x160 cm, 90x210 cm, 100x160 cm és 120x160cm. A színpaletta is nagyon széles. Tizenegy árnyalat közül lehet választani a piacon. Ezek közé tartozik az antracit, a homok, a fehér, a borostyán, a karamell, a holdkő, a vanília, a pasztel, a barna, a narancssárga és a zöld. 

rillshu-2024-augusztus-linkmarketing-1.jpg

Hatékony árnyékolás minden évszakban

Természetesen a beszűrődő napfény nem csak nyáron okozhat kellemetlenségeket. Ha például rendszeresen a konyhában dolgozunk, használjuk a telefont, akkor nem árt, ha a fény nem akadályoz a képernyő megtekintésében. 

A sávroló azért jó választás, mert nem fog teljes sötétséget teremteni a helyiségben. Pont elegendő fényt fog átengedni, mindemellett még nagyon dizájnos is. A használatára nincs hatással a külső időjárás (mint például a redőny esetében), mivel belül kell felszerelni a nyílászáróra. A felhelyezése egyszerű, mivel fúrásra sincs szükség, az ablakon sem lesz maradandó helye.

Minden stílushoz megtalálhatjuk a megfelelőt

Mivel többféle méretben és színben érhető el, garantáltan minden helyiségbe beszerezhetjük az oda illeszkedő darabot. Akár minden szobába eltérő rolót is felszerelhetünk. Kiemelheti az adott helyiség stílusát, de akár teljesen bele is simulhat a dizájnba. Praktikus és nagyon népszerű. Ráadásul még szakemberre sincs szükség a felhelyezéshez. A rövid útmutató követésével bárki meg tudja oldani házilag. Nem kell heteket várni arra, mire a szakember el tud jönni a házhoz, mi magunk felrakhatjuk.